Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HMS Roata fitness 60 KG, Premium, PVC, Albastru/Negru

Cod:

17-62-121


Cod intern: #1291205

  • Distribuie pe:
2.834,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni F024M


Cost livrare: 55,10 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Roata fitness 60 KG, Premium, PVC, Albastru/Negru de la HMS

Anvelopa este realizată din materiale durabile care o fac solidă și în același timp suficient de moale la exterior pentru a proteja persoana care face exerciții împotriva eventualelor răni cauzate de impact. Materialul exterior este PVC foarte durabil, a cărui structură susține efectuarea anumitor exerciții și este, de asemenea, rezistentă la abraziune. De asemenea, este ușor să păstrați materialul curat.

Anvelopa PYT02 garanteaza nenumarate posibilitati de antrenament. Folosind-o, este posibil să se efectueze exerciții pentru fiecare grupă musculară. Variarea exercițiilor va fi mai ușoară datorită celor 8 mânere cu care este echipată anvelopa. Mânerele sunt concepute nu numai pentru transport, ci și pentru atașarea benzilor de antrenament sau legarea unei frânghii.

Exercițiile cu anvelopa dezvoltă nu numai forța, ci și coordonarea, echilibrul și rezistența. Cele mai populare exerciții sunt răsturnările de anvelope, săriturile și așa-numitele plimbarea fermierului. La selectarea exercițiilor, cel mai important lucru este imaginația antrenorului sau a antrenorului, deoarece numărul posibilităților de utilizare a acestui echipament este nesfârșit. Indiferent de sportul practicat, anvelopa își va găsi aplicația în fiecare sesiune de antrenament.

Anvelopele HMS PREMIUM sunt disponibile în trei variante de greutate, care diferă ca culoare și dimensiuni.

SPECIFICAȚIE:

  • Material: EPE, PVC
  • dimensiuni:
    • Diametru exterior: 103 cm
    • Diametru interior: 49 cm
    • Inaltime: 29 cm
  • Greutate produs: 60 kg
  • Numar de manere: 8
  • Culoarea albastra

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.