Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HMS Roata fitness 40 KG, Premium, PVC, Galben/Negru

Cod:

17-62-120


Cod intern: #1291210

  • Distribuie pe:
2.332,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni F024M


Cost livrare: 36,10 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Roata fitness 40 KG, Premium, PVC, Galben/Negru de la HMS

HMS Premium PYT01 este o anvelopă moale, de antrenament, cu un diametru de 88 de centimetri și o greutate de 40 de kilograme.
Antrenamentul cu anvelopa face posibilă exercitarea tuturor grupelor musculare, dezvoltă coordonarea și echilibrul. Cel mai adesea, cauciucul este întors, în timpul acestui exercițiu implici în mișcare mușchii picioarelor inferioare, abdomenului, spatelui și brațelor. Ca exemple de pregătire continuă, putem alege sărituri sau mersul la fermă. PYT01 are 4 curele pe fiecare parte, care pot fi pliate ca mânere pentru transport, dar le puteți atașa și o frânghie de antrenament.
Din punct de vedere structural, este polietilenă spumată într-un pachet din PVC. Miezul anvelopei este așadar suficient de moale pentru a preveni rănirea dacă o scăpăm sau dacă cade peste noi. Capacul din PVC este rezistent la deteriorare și ușor de păstrat curat.
Anvelopa de antrenament HMS Premium PYT este produsa in 3 dimensiuni: 40, 60 si 80 de kilograme.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.