Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat multifunctional HMS Atlas Premium TYTAN 7, otel

Cod:

17-50-007


Cod intern: #1291635

  • Distribuie pe:
2.367,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 135,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat multifunctional Atlas Premium TYTAN 7, otel de la HMS

Aparat

  • Dimensiuni atunci cand sunt desfasurate: 151 x 116 x 205 cm (L x L x H)
  • Profil cadru oval (8 x 4 x 1,5 cm)
  • Dimensiuni ale spatarului: 54 x 26 x 5 cm (L x L x P)
  • Dimensiuni scaun: 33 x 30 x 5 cm (L x l x l)
  • Greutate totala: 142 kg
  • Greutatea maxima a utilizatorului: 100 kg
  • Greutati: 67,5 kg

Caracteristici

  • Constructii din otel
  • Rulmenti dubli
  • Capacele de incarcare suplimentare
  • Reglarea scaunului in 4 trepte
  • Banda de glezne
  • Cablul din otel impletit cu o rezistenta de 1000 kg
  • Un singur maner inclus

Pentru

Modelul Tytan 7 este un set profesionist pentru exercitii fizice in confortul propriei case. Aparatul functioneaza excelent ca supliment la o sala de gimnastica. Proiectarea atlasului asigura stabilitate si siguranta ridicate in timpul tuturor activitatilor fizice.

aAvantaje

Dispozitivul este echipat cu un scaun extrem de confortabil, echipat cu un reglaj in unghi in 4 trepte. Buretele rezistent acopera intregul scaun, iar tapiteria moderna din carbon adauga un aspect pradator intregii structuri. Sfera exercitiilor include activisti precum:

  • presa de banca in pozitie sezand
  • fluture
  • turnul latissimus
  • dispozitiv pentru exercitarea musculaturii picioarelor
  • ascensor superior
  • carte de rugaciuni
  • bara de jos pentru utilizare ca gat sau masina de vanatoare

Cablul din otel impletit garanteaza o durabilitate de 1000 kg, motiv pentru care efectuarea exercitiilor cu dispozitivul prezentat este sigura si profesionala. Palatele de fitness si cluburile de fitness vor fi uitate, Titan 7 le va inlocui cu o suta la suta.

Formarea tuturor grupelor musculare

Atlas garanteaza un set cuprinzator de exercitii pentru toate grupele musculare. Incepand de la muschii umarului, prin muschii pectorali, spre spate, pana la exercitii de picioare. Datorita exercitarii minutioase a tuturor sectiunilor musculare, figura va lua rapid si eficient o forma mai buna.


Atlasele de antrenament HMS

Una dintre categoriile specializate in HMS sunt atlasele de antrenament. Oferta este bogata in echipamente de ultima generatie, care vor gasi destinatari in randul profesionistilor, precum si oameni care ar dori sa inceapa aventura cu sala de sport, dar nu sunt destul de convinsi sa cheltuiasca bani in fiecare luna la toate tipurile de cluburi de fitness.

Atlasele de exercitii HMS se deosebesc de altii prin diversitatea lor. Producatorul ofera atat seturi simple, care economisesc spatiu, cat si instrumente cu dimensiuni complete. Atlasele HMS garanteaza confortul si comoditatea maxima in timpul exercitiilor fizice.

Masina de exercitiu multifunctionala HMS a fost dezvoltata pe baza consultarilor cu traineri personali din industrie. Toate produsele sunt caracterizate prin diferite caracteristici tehnice, dar ceea ce le leaga pe toate este mare atentie la cele mai mici detalii. Fiabilitatea materialelor garanteaza exercitii sigure pentru o perioada lunga de utilizare, fara teama de deteriorarea accidentala.

Fiecare model are un stil de design usor diferit, dar schema de culori este pastrata pe un ton similar. Negrul crud si griul grafit sunt rupte cu nuante vii de rosu si portocaliu, ceea ce intensifica vointa de a lupta si face ca intensitatea antrenamentelor ulterioare sa creasca in mod regulat.

 

Atlasele de antrenament HMS


Autoritate in domeniul fitness-ului si sporturilor de forta

 

Atlasele de antrenament HMS

HMS este un brand cu multi ani de experienta in lumea de fitness inteleasa pe larg. Incepand cu anul 2000, compania ofera produse noi, inovatoare, care garanteaza cea mai buna calitate. Nu exista loc pentru jumatate de masura. Fiecare echipament este supus unor teste de laborator care verifica siguranta si confortul de utilizare, iar standardele stricte de productie garanteaza echipamente fara avarie si durabilitate pentru multi ani de efort intens.

O gama larga de produse atesta angajamentul urias al HMS pe piata. Gama de produse de fitness include: biciclete de alergare, benzi de alergare, antrenori cross eliptici si calareti. Oamenii asociati activ cu orice exercitiu gimnastic, aerobic sau popular incrucisat vor gasi in sortiment, printre altii, steppers, rogojini, mingi, expandatori, roti, pucuri, stoarce, sfoara si chiar antreneaza cauciucuri si role de gimnastica.

Pe langa piata interna, compania prospera foarte bine la nivel international. HMS este asociat cu o calitate inalta si durabilitatea produselor sale de mai multi ani. Castigator al multor premii din industrie si vizitator obisnuit la cel mai mare targ de sport din Europa, cum ar fi: ISPO, FIBO, SportLife.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.