Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Adler Slow cooker 5,8L 1000 W Rosu/Negru

Cod:

AD 6413r


Cod intern: #2243800

  • Distribuie pe:
139,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Slow cooker 5,8L 1000 W Rosu/Negru de la Adler

Juicy meals with a distinctive taste Maximum minerals and vitamins in cooked meals 5,8 liter capacity - up to 10 servings Removable ceramic bowl Tempered glass cover Lid & Pot dishwasher safety 3-stage power regulation: high, low and medium Cool-touch handles Non-slip feet Stainless steel housing Housing color: red Plug type: E / F Power cord color: black Power cord length: 95cm Product size: 36.5x32.4x24.8cm Power: 290W Voltage: 220-240V ~50Hz

Dispozitiv de gătit Slow Cooker de la Adler care permite păstrarea nutrienților din alimente și evidențierea deliciului acestora. Mâncarea, ambalată sub vid în pungi speciale, se pune în apă în oală și se gătește la o temperatură controlată, care este de obicei mult mai scăzută decât în ​​cazul gătirii tradiționale a produselor. -Sous vide este o metodă sănătoasă de gătire lentă care utilizează setări precise de temperatură pentru a garanta un rezultat uniform și perfect de fiecare dată. -Gratie prepararii lente si blande, valorile nutritive ale carnii, legumelor si pestelui se pastreaza in farfurie. -Temperatura poate fi reglată de la 20 la 95 °C pentru a asigura gătirea uniformă a alimentelor. -Dispozitivul vă permite să setați timpul de gătire de la 1 minut la aproape 100 de ore. -Este potrivit pentru ghivece cu inaltimea minima de 15 cm sau pentru recipiente rezistente la caldura. -Este realizat din materiale impermeabile si are intrerupator automat de siguranta. -Afișajul arată informațiile în grade Celsius și Fahrenheit. -Carcasa detașabilă facilitează accesul la încălzitor și curățarea dispozitivului. Caracteristici Putere: 1000W. Interval de temperatură: 20-95 Celsius. Precizie: +/- 0,1°C. Setarea timpului: de la 1 minut la 100 de ore. Capacitate maximă vase: 20 l. Înălțimea minimă a vaselor de gătit: 15 cm. Protecție impermeabilă: IPX7. Alte caracteristici: oprire automată de siguranță, carcasă de încălzire detașabilă pentru curățare ușoară.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.