Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de conserve Concept ZH0040, 27 l,2000 w interior Inox, timer, Inox/Negru, display lcd

Cod:

zh0040


Cod intern: #2221225

  • Distribuie pe:
1.170,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de conserve ZH0040, 27 l,2000 w interior Inox, timer, Inox/Negru, display lcd de la Concept

Aparat de conserve Concept ZH0040, 27 l,2000 w interior Inox, timer, Inox/Negru, display lcd

 

 

 

  • Gama larga de utilizari
  • Volum 27 l
  • Display LCD

 

Pastrati vara intr-un borcan

Cu aparatul de conserve Concept ZH0040 va puteti pastra recolta pentru tot parcursul anului. Se asigura nu doar de conservarea si sterilizarea fructelor si legumelor, ci si a ciupercilor, carnii, marmeladelor sau gemurilor. De asemenea, il puteti folosi pentru a face sucuri, pentru a gati si a mentine temperatura bauturilor calde, sosurilor, supelor, pentru sterilizarea cidrului de casa sau pentru a topi mierea.

 

Volum mare de 27 l

Recipientul este fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate si are un volum intern de 27 l. Este echipat cu un gratar de plastic ce se introduce in partea de jos a recipientului in timpul procesului de conservare. Poate fi umplut cu pana la 11 borcane de 720 ml sau 34 borcane de 370 ml.

 

Control usor

Aparatul ZH0040 este complet automat. Are doua butoane de control pentru setarea temperaturii si a timpului. Temperatura poate fi reglata continuu de la 30°C la 100°C, iar temporizatorul permite setarea de la 1 la 120 minute sau poate fi selectata o functionare continua. Puteti verifica datele alese pe display-ul LCD. Un semnal sonor va va avertiza cand programul s-a finalizat.

 

Ceai, bauturi tari sau vin fiert?

Daca va place oricare din aceste bauturi, aparatul ZH0040 va va ajuta sa le preparati. Nu doar ca puteti prepara bauturi calde in acesta, dar, datorita functiei Keep Warm (Pastreaza cald), le mentine si la temperatura dorita. Este echipat cu o supapa practica de scurgere pentru o servire confortabila si facila.

 

Siguranta

Pentru siguranta maxima in timpul functionarii, aparatul este echipat cu manere izolate termic si un dispozitiv de siguranta la supraincalzire, care opreste automat recipientul in momentul incalzirii exagerate ce poate deveni un pericol.

 

Accesorii:

  • Gratar sub borcane

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.