Luni - Vineri 9:00 - 18:00

RivaCase Rucsac pentru laptop de 15.6" Negru

Cod:

RC7962_BK


Cod intern: #2030255

  • Distribuie pe:
186,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Rucsac pentru laptop de 15.6" Negru de la RivaCase

Rucsac laptop Rivacase 7962, 15.6", Negru 

 

 

Caracteristici cheie:

  • Rucsac urban usor pentru laptopuri cu ecran de pana la 15.6"
  • Rucsacul este confectionat din tesatura tweed rezistenta la apa si are partile laterale ingrosate pentru a oferi o protectie suplimentara impotriva deteriorarii accidentale.
  • Impreuna cu compartimentul pentru laptop, acest rucsac are o sectiune pentru documente si un buzunar pentru tableta de pana la 10,5”.
  • Buzunar interior cu fermoar pentru portofel, smartphone si documente
  • Buzunare laterale speciale pentru o sticla de apa sau umbrela

 

MATERIAL TWEED DE INALTA CALITATE RESISTENT LA APA

In zilele noastre, este foarte important sa va pastrati articolele zilnice intr-un mediu care impiedica orice tip de umiditate sa intre si sa provoace deteriorarea dispozitivelor dumneavoastra electronice. Ele sunt pur si simplu vitale si integrante in viata noastra de zi cu zi pentru a ne risca. De aceea, Anvik vine cu propriul material tweed de inalta calitate, rezistent la apa, astfel incat sa puteti avea incredere sa va desfasurati ziua stiind ca cele mai pretioase bunuri ale dvs. sunt adapostite in siguranta.

 

 

COMPACT DAR CAPACITIV 

Incredibil de practic, dar nici prea greoi. Prezinta compartimentul principal incapator care vine in plus cu un buzunar principal cu fermoar pentru pasaport sau portofel. Drept urmare, acest rucsac Anvik va fi insotitorul perfect pentru cei carora le place sa ramana pregatiti pentru toate provocarile care le urmeaza in ziua lor.

PROTECTIE AVANSATA

Adesea avem nevoie de acea tableta sau dispozitiv suplimentar care se potriveste mai bine unei anumite sarcini specifice. Prin urmare, aceast rucsac are un buzunar special captusit pentru laptopuri de pana la 15.6" care include si un buzunar pentru o tableta de pana la 10,5". Acest lucru inseamna ca, daca trebuie sa adaugati acea parte suplimentara de echipament si stiti, in acelasi timp, ca acestea vor fi gazduite intr-un mediu de protectie sporita.

 

Doua buzunare laterale

Mentinerea cantitatii corecte de consum de apa pe parcursul zilei este cheia atat pentru sanatatea pe termen lung, cat si pentru succesul pe termen scurt in domeniul dumneavoastra. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu numai ca ajuta muschii si articulatiile, dar va ajuta si sa va mentineti nivelul de concentrare. De aceea, am prevazut un buzunar lateral, astfel incat sa puteti depozita rapid sau sa va luati sticla atunci cand aveti nevoie de el. Si avem si un alt buzunar pentru umbrela ta.

DESIGN ERGONOMIC AL SPATELUI

Designul este de o importanta capitala atunci cand vine vorba de designul spatelui. Un rucsac prost facut poate duce la raspandirea neuniforma a greutatii pe umeri, ceea ce poate avea efecte profunde nu doar asupra zilei prin disconfortul pe care il provoaca, dar poate avea si consecinte grave asupra sanatatii pe termen lung daca transportati obiecte grele pentru perioade lungi de timp. Totusi, acest rucsac a fost creat cu un design ergonomic, astfel incat greutatea sa fie distribuita perfect pe umerii tai, mentinandu-te fericit si in siguranta.

TRANSPORT

Sunt putine lucruri mai rele decat atunci cand achizitionati un rucsac doar pentru a afla ca dupa o anumita distanta, a purta lucrul cu tine duce la un disconfort grav. Adesea, acest lucru poate fi cazul articolelor prost construite, cu bretele subtiri si ieftine, care pot ajunge sa va infige in umar si gat. Acest rucsac vine totusi cu curele de umar confortabile, cu benzi moale si un maner moale pentru transport sau agatat. Toate acestea inseamna ca, indiferent cat de lunga este calatoria, poti fi sigur ca vei ramane confortabil si fericit pe masura ce iti vei desfasura ziua.

 

 

CURELE AJUSTABILE

Curelele si capetele slabite nu pot fi doar o enervare atunci cand va stau in cale si reduc cat de compact sunteti in timp ce va deplasati in timpul zilei, dar pot reprezenta, de asemenea, un pericol grav si o amenintare pentru siguranta dumneavoastra. Vrei sa faci tot ce poti pentru a preveni curelele sa ramana prinse in usile liftului sau a trenului sau sa nu se prinda de ramuri, cum ar fi atunci cand calatoresti cu viteza cand mergi cu bicicleta. Pentru a va ajuta sa faceti acest lucru, am creat un sistem de gestionare a curelelor pentru acest rucsac, astfel incat sa puteti pur si simplu sa rulati si sa fixati curelele in loc cu velcro si sa ramaneti cat mai compact posibil in calatoria dvs.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      RC7962_BK
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Compatibilitate maxima
    • Material
      Poliester
    • Culoare
    • Greutate
      0.79 Kg
    • Dimensiuni
      310 x 460 x 150 mm
    • Altele
      Ergonomic
      Rezistent la umiditate
      Bretele ajustabile
      Compact

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.