Luni - Vineri 9:00 - 18:00

RivaCase Husa pentru laptop de 13.3" Gri

Cod:

RC7913_GY


Cod intern: #2030257

  • Distribuie pe:
96,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Husa pentru laptop de 13.3" Gri de la RivaCase

Husa Rivacase 7913, 13.3", Light Grey

   
   

Material tweed de inalta calitate rezistent la apa

In zilele noastre, este foarte important sa va pastrati articolele zilnice intr-un mediu care va impiedica orice tip de umiditate sa intre si sa provoace deteriorarea dispozitivelor dumneavoastra electronice. Ele sunt pur si simplu prea vitale si integrate in viata noastra de zi cu zi pentru a risca. De aceea, ne-am asigurat ca aceasta colectie Anvik vine cu propriul material tweed de inalta calitate, rezistent la apa, astfel incat sa puteti avea incredere sa va desfasurati ziua stiind ca cele mai pretioase bunuri ale dvs. sunt adapostite in siguranta.

   

Captuseala interioara din plus

Doriti sa va puteti pastra dispozitivele electronice valoroase in stare de buna in orice moment. A te asigura ca acestea raman prezentabile inseamna a te asigura ca arati prezentabil in intalnirile tale si in viata de zi cu zi. Totusi, acest lucru este mai usor de spus decat de facut si, adesea, dupa perioade de utilizare indelungata, dispozitivele noastre pot avea multe urme si zgarieturi. De aceea, cu aceasta gama Anvik, ne-am asigurat ca vine cu propria sa captuseala interioara de plus pentru a va pastra articolele in siguranta in interior si prezentabile pentru intalnirea dvs. din acea zi.

   

Protectie speciala la colturi

Cand am proiectat husele nu ne-am dorit sa para doar ca si cum dispozitivul dvs. a fost ascuns bine si confortabil intr-un mediu sigur, ne-am dorit ca acest lucru sa fie in realitate. Prea des este usor pentru producatori sa creeze un produs care la suprafata arata grozav, dar care in realitate te dezamageste. Acesta este motivul pentru care aceasta husa Anvik vine cu propriile protectoare care au fost special concepute pentru a fixa in siguranta colturile laptopului si pentru a proteja de loviturile accidentale.

   

Buzunar cu fermoar la spate

Uneori, cu totii am dori sa ne eliberam buzunarele de numeroasele articole care pot ajunge sa le ingreuneze sau sa strice liniile costumului sau pantalonilor. De aceea, impreuna cu compartimentul principal, am inclus un buzunar inteligent cu fermoar la spate, astfel incat sa poti tine cu usurinta acele accesorii suplimentare pe care trebuie sa le iei cu tine.

   

Manere captusite si confortabile

Nu este nimic mai rau decat sa incepi o calatorie lunga stiind ca va fi una incomoda. Orice masuri pe care le puteti lua pentru a atenua acest lucru vor fi intotdeauna binevenite. Un aspect care poate duce mereu la un mare disconfort este reprezentat de manerele care au fost prost proiectate si prost construite si care ajung sa va raneasca mainile. Pentru a preveni acest tip de lucru, am introdus manere confortabile si captusite - ceva pentru care mainile dumneavoastra va vor multumi cu siguranta in naveta zilnica!

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      RC7913_GY
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Compatibilitate maxima
    • Material
      Poliester
    • Culoare
      Gri
    • Greutate
      290 g
    • Dimensiuni
      350 x 245 x 32 mm
    • Altele
      Rezistenta la apa
      Manere captusite

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.