Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Garmin DriveSmart 65 MT-D EU 1024 x 600 Li-Ion Android

Cod:

010-02038-13


Cod intern: #974600

  • Distribuie pe:
1.265,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Garmin DriveSmart 65 MT-D EU 1024 x 600 Li-Ion Android de la Garmin

Garmin DriveSmart 65 MT-D EU



SIMPLIFICAŢI CONDUSUL

Bucuraţi-vă de linişte sufletească cu navigatorul DriveSmart 65 MT-D Garmin cu GPS şi ecran de 6.95 inch. Include actualizări din trafic şi actualizări ale hărţilor, precum şi alerte pentru şofer, pentru a încuraja un şofat mai sigur.

 

Pregătiţi-vă pentru călătorie cu un afişaj mare şi luminos de 6.95 inch şi cu hărţi uşor de utilizat.

 

Hai să vorbim. Bucuraţi-vă de confortabilul asistent vocal şi de apelarea hands-free.

 

Pregătiţi-vă de călătorie cu evaluările TripAdvisor® scrise de turişti şi cu milioane de puncte de interes (PI) Foursquare®.

 

Nu aveţi computer? Nicio problemă. Tehnologia Wi-Fi® integrată actualizează hărţi şi software prin wireless.

 

Faceţi toate manevrele corecte cu actualizările hărţilor clare şi detaliate ale Europei.

 

Bun venit la conducerea inteligentă.

ASISTENT VOCAL

Aveţi nevoie de indicaţii? E de ajuns să spuneţi un cuvânt. DriveSmart 65 MT-D răspunde la solicitările dvs. rostite şi apoi începe navigarea către destinaţia la care trebuie să ajungeţi.

ACTUALIZĂRI WIRELESS

Conectivitatea Wi-Fi încorporată vă ajută să vă menţineţi cu uşurinţă hărţile şi software-ul la zi fără a fi necesară utilizarea unui computer. Reperele de pe ecran sunt afişate atunci când sunt disponibile actualizări noi.

GARMIN LIVE TRAFFIC PRIN DAB

Păcăliţi blocajele în trafic sau întârzierile cu alertele care vă sugerează rute alternative. Garmin Live Traffic prin DAB poate fi utilizat imediat după dezambalare datorită cablului inclus pentru informaţii despre trafic.

PARCARE LIVE

Datorită aplicaţiei Garmin Drive4, navigatorul vă poate ajuta să găsiţi un loc de parcare5 fără stres. Vizualizaţi tendinţele privind preţurile şi disponibilitatea locurilor din parcările publice din apropiere.

APELARE HANDSFREE

Tehnologia Bluetooth® wireless integrată vă permite să sincronizaţi smartphone-ul dvs. compatibil cu DriveSmart 65 MT-D pentru apeluri fără a lua mâinile de pe volan2.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Când este asociat cu aplicaţia Garmin Drive, veţi putea să vedeţi mesajele text şi alte notificări1 de pe telefon afişate pe ecranul navigatorului.

Priviţi înainte şi conduceţi.

TRIPADVISOR

Vizualizaţi evaluările acordate de călători în TripAdvisor hotelurilor, restaurantelor şi punctelor de atracţie situate pe ruta dvs. sau în apropierea punctului dvs. de destinaţie.

GARMIN REAL DIRECTIONS™

Instrucţiunile vocale pas-cu-pas uşor de înţeles vă ghidează ca un prieten, folosind numele străzilor, ale magazinelor şi repere uşor de recunoscut.

ALERTE PENTRU ŞOFER

Pentru a încuraja un şofat mai sigur şi atenţia sporită la condiţiile din jur, alertele pentru şofer vă avertizează când pe traseul dvs. urmează curbe strânse, schimbări de viteză, intersecţii la nivel şi altele.

GĂSIREA LOCURILOR DUPĂ NUME

Datele Foursquare® preîncărcate facilitează găsirea noilor magazine, restaurante şi milioane de alte locuri populare.

AFLAŢI CE VĂ AŞTEAPTĂ ÎN FAŢĂ

Utila funcţie 'Înainte pe rută' indică opririle care urmează pentru mâncare, alimentare cu carburant şi alte puncte de referinţă, precum localităţile care urmează pe traseul dvs.

ACOPERIREA HĂRŢILOR

Conduceţi cu încredere datorită celor mai recente actualizări ale hărţilor şi datorită hărţilor preîncărcate cu străzile din Europa.

VĂ DORIŢI MAI MULT?

De la navigaţia personală şi camerele de bord, până la camerele pentru mers înapoi, Garmin vă oferă informaţii din toate unghiurile. Găsiţi dispozitivul potrivit pentru unitatea dvs.

 

 

 

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      010-02038-13
  • Specificatii tehnice
    • Diagonala display
    • Tip display
      TFT
    • Slot card
      Da
    • Rezolutie
    • Bluetooth
      Da
    • Wi-Fi
      Da
    • USB
      Nu
    • Difuzor
      Nu
    • Dimensiuni
      17,3 x 9,9 x 1,9 cm
    • Acumulator
      Li-Ion
    • Capacitate acumulator
      1 ora
    • Greutate
      239,6 g
  • Software
    • Sistem de operare
      Android
    • Soft Navigatie
      Garmin

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.