Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Garmin zumo XT Europe 32 GB 1280 x 720 MP3

Cod:

010-02296-10


Cod intern: #974605

  • Distribuie pe:
2.218,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Garmin zumo XT Europe 32 GB 1280 x 720 MP3 de la Garmin

 

Vizualizaţi acest ecran super luminos de 5,5 inci pe timpul zilei şi al nopţii şi utilizaţi-l în orice condiţii meteo.

 

De la apelarea hands-free la comunicarea prin satelit inReach®, ne preocupă siguranţa motociclistului1.

 

Viaţa este plină de suişuri şi coborâşuri. Rutele aventuroase Garmin™ vă duc acolo.

 

Comutaţi de la hărţile UE la hărţile topografice, la imaginile din satelit BirdsEye doar cu o atingere.

 

Înregistrarea traseului memorează cele mai bune curse, în locul dvs.

 

Menţineţi dispozitivul edge cu alerte pentru motociclist în caz de pericol — cum ar fi curbele strânse — de-a lungul rutei.

 

AFIŞAJ ULTRA LUMINOS

Afişajul de 5,5 inci este mai luminos decât pe modelele anterioare şi este lizibil în orice tip de lumină. De asemenea, acesta poate fi utilizat cu mănuşi, cu o rezoluţie clară HD în modul peisaj sau portret.

CARCASĂ SOLIDĂ

Plecaţi cu încredere în orice cursă cu un navigator care a fost conceput să reziste oricărui tip de vreme (IPX7) şi în timpul curselor dificile.

ALIMENTARE DE LUNGĂ DURATĂ

Cu o lumină de fundal setată la 100%, bateria durează până la 3,5 ore şi poate dura până la 6 ore în cazul setărilor normale. Sau vă puteţi conecta la o sursă permanentă de alimentare pentru aventuri mai lungi.

IMAGINI DIN SATELIT BIRDSEYE

Veţi avea nevoie de acces la imagini din satelit Birdseye prin descărcări direct pe dispozitiv cu ajutorul conectivităţii Wi-Fi® şi fără abonament anual.

HĂRŢI PREÎNCĂRCATE PE ŞOSEA

Fiţi pregătiţi pentru cursă cu hărţi preîncărcate ale străzilor din toată Europa. Actualizări de hărţi incluse.

HĂRŢI PREÎNCĂRCATE PENTRU TEREN ACCIDENTAT

Cursele aventuroase sunt încurajate cu ajutorul hărţilor topografice preîncărcate.

COMUTAREA LA HĂRŢI SIMPLE

Comutaţi rapid între hărţile pentru şosele, hărţile topografice şi imaginile din satelit BirdsEye, astfel că veţi putea avea întotdeauna harta perfectă pentru cursa dvs.

RUTE AVENTUROASE GARMIN

Transformaţi cursele pe drum drept, în aventuri pline de curbe, extraordinare prin selectarea preferinţelor dvs. pentru drum.

ÎNREGISTRARE TRASEU

Înregistraţi-vă ruta prin utilizarea înregistrării traseului sau salvaţi şi partajaţi-o pentru aventuri viitoare.

PARTAJAŢI-VĂ CURSELE FAVORITE

Trimiteţi cu uşurinţă fişiere GPX de pe telefonul dvs.2 către dispozitivul dvs. zūmo XT sau partajaţi fişierele GPX cu ceilalţi motociclişti în aplicaţia Garmin Drive™.

 

 

TRIPADVISOR®

Vizualizează evaluările acordate de călători în TripAdvisor hotelurilor, restaurantelor şi punctelor de atracţie situate pe ruta ta sau în apropierea destinaţiei tale.

CĂLĂTORIŢI CU UŞURINŢĂ

zūmo XT include punctele de interes iOverlander™ şi milioane de locuri populare, graţie aplicaţiei Foursquare®.

ALERTE PENTRU PILOT

Primiţi alerte pentru pericole de-a lungul rutei, cum ar fi curbe strânse viitoare, modificări ale vitezei şi multe altele. De asemenea, veţi fi notificaţi cu privire la camerele de supraveghere care urmează3.

GESTIONAŢI-VĂ TRASEELE ŞI RUTELE

Gestionaţi cu uşurinţă4 şi revizuiţi rutele, traseele şi punctele de tracere de pe navigator, smartphone şi computer utilizând aplicaţia Garmin Explore™.

GARMIN REAL DIRECTIONS™

Primiţi instrucţiuni vocale pas-cu-pas prin casca sau căştile conectate. Acestea vă ghidează asemenea unui prieten, utilizând nume de străzi, nume de magazine şi repere ce pot fi recunoscute.

MUZICĂ

Difuzaţi muzică de pe smartphone prin navigatorul zūmo XT sau redaţi fişiere MP3 stocate pe navigator — toate conectate la cască sau căşti.

 

 

APELARE HANDSFREE

Cu tehnologia Bluetooth®, puteţi efectua apeluri hands-free5. Atunci când este asociat cu aplicaţia Garmin Drive de pe telefon, puteţi vizualiza notificările inteligente de pe afişajul dvs. zūmo.

INFORMAŢII DESPRE TRAFIC ŞI VREME ÎN TIMP REAL

Accesaţi informaţiile2 despre trafic şi vreme în timp real, partajaţi rutele cu alţi motociclişti şi primiţi notificările de pe telefon prin intermediul aplicaţiei Garmin Drive.

ASOCIERE INREACH

Asociaţi zūmo XT cu un dispozitiv de comunicare prin satelit inReach1 pentru mesagerie bidirecţioală, partajare locaţie şi în caz de urgenţă, pentru funcţii SOS.

NOTIFICĂRI ÎN CAZ DE INCIDENTE

Dacă apare vreun incident, un mesaj text cu informaţii despre locaţie va fi trimis automat către un contact prestabilit2.

ACTUALIZĂRI WIRELESS

Conectivitatea Wi-Fi4 încorporată vă ajută să vă menţineţi cu uşurinţă hărţile şi software-ul la zi fără a fi necesară utilizarea unui computer. Reperele de pe ecran sunt afişate atunci când sunt disponibile actualizări noi.

CONTROLAŢI-VĂ ACCESORIILE

Asociați zūmo XT cu o cutie de comutare digitală Garmin PowerSwitch™ compatibilă (comercializat separat) pentru a activa comenzile pe ecran pentru componentele electronice de 12 volți ale motocicletei — cum ar fi luminile de ceaţă, semnalizatoarele de urgență și multe altele.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      010-02296-10
  • Specificatii tehnice
    • Diagonala display
    • Tip display
      TFT
    • Memory / RAM
    • Slot card
      Da
    • Rezolutie
    • Wi-Fi
      Da
    • USB
      Nu
    • Camera
      Nu
    • Microfon
      Nu
    • Difuzor
      Nu
    • Acumulator
      Li-Ion
    • Capacitate acumulator
      6 ore
    • Greutate
      262 g
  • Software
    • Audio Player
      MP3

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.