Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hrană uscată pentru câini EUKANUBA Matur Small Breed, Pui, 3Kg

Cod:

8710255121000


Cod intern: #2361601

  • Distribuie pe:
71,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


B000M


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Hrană uscată pentru câini Matur Small Breed, Pui, 3Kg de la EUKANUBA

Crochetele de hrana uscata EUKANUBA sunt bogate in carne de pui proaspata si sunt perfecte pentru cainii maturi de talie mica cu varsta intre 8 si 11 ani. Ingredientele selectate asigura o nutritie adaptata, care sprijina procesul de imbatranire sanatoasa a cainelui dvs. matur. L-carnitina din hrana uscata EUKANUBA sprijina reducerea grasimii corporale si il ajuta pe cainele dvs. sa isi mentina o greutate optima, ceea ce inseamna o presiune mai redusa asupra articulatiilor. Amestecul personalizat din fibre contine prebiotice, FOS si pulpa din sfecla, care sustine digestia sanatoasa. Glucozamina ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor, iar calciul contribuie la mentinerea unor oase puternice. Totodata, crochetele EUKANUBA sunt benefice pentru o piele sanatoasa si o blana lucioasa, datorita surselor naturale de omega 6 si omega 3. De asemenea, hrana contine antioxidanti si vitaminele E si C, care sprijina sistemul imunitar al cainelui. De asemenea, crochetele EUKANUBA unice, de forma hexagonala, precum si formula DentaDefense de ingrijire a dintilor ii ofera cainelui dvs. o dentitie curata si sanatoasa pe termen lung. Hrana este 100% completa si echilibrata. Nutritie avansata pentru cainii maturi de talie mica, care sprijina starea optima de bine a cainelui pe termen lung.

 

Beneficii:

  • L-carnitina pentru a ajuta la mentinerea greutatii ideale.
  • Amestec adaptat de fibre, inclusiv FOS si pulpa de sfecla pentru a ajuta la o digestie sanatoasa.
  • Glucozamina pentru a ajuta la mentinerea articulatiilor sanatoase si calciu pentru a ajuta la mentinerea oaselor puternice.
  • Surse naturale de omega 6 si 3 pentru piele si blana sanatoase.
  • Vitaminele E si C, antioxidanti, pentru a ajuta la sustinerea imunitatii.
  • Forma speciala, impreuna cu formula unica DentaDefense, pentru a ajuta la mentinerea dintilor curati si sanatosi.

 

Ingrediente:

Pui si curcan deshidratat (25% inclusiv carne de pui 15%, o sursa naturala de glucozamina, condroitin sulfat si taurina), pui proaspat (16%), porumb, grau, grasime de pasare, ovaz, orz, sorg, pulpa de sfecla uscata (3.5%), faina de peste (o sursa naturala de acizi grasi omega 3), sos de pui, substante minerale (inclusiv hexametafosfat de sodiu 0.34%), ou intreg deshidratat, fructo-oligo-zaharide (0.38%, un prebiotic natural), glucozamina (din tesut animal) (0.04%).

Nutrienti La suta
Proteina 29%
Continut de grasimi 15%
Acizi grasi omega 6 3.2%
Acizi grasi omega 3 0.42%
Cenusa bruta 6.6%
Celuloza bruta 2.1%
Calciu  1.45%
Fosfor  1.17%

Aditivi: *(/kg)
Vitamine: vitamina A 48171UI, vitamina C 60mg, vitamina D₃ 1598UI, vitamina E 268mg, beta-caroten 5.3mg, L-Carnitina 50mg. Oligo-elemente: sulfatul de cupru (II) pentahidrat (cupru) 9mg, iodura de potasiu (iod) 1.1mg, sulfat de mangan monohidrat (mangan) 4mg, oxid de zinc (zinc) 99mg. Antioxidanti: (natural) extract de tocoferol din ulei vegetal 74mg. Compusi aromatizanti: extract de rozmarin organic 45mg, extract de ceai 23mg.

*Nivelele de suplimente adaugate la momentul fabricarii.

 

Ghid de hranire:

Dimensiunea cainelui

Hranire (grame / zi)

2kg

45-50g

4kg

70-75g

6kg

90-100g

8kg

110-120g

10kg

130-140g

12kg

145-160g

Specificatii tehnice


  • Hrana pentru caini
  • DETALII HRANA
    • Tip
    • Destinat pentru
    • Ambalaj
      Sac
    • Aroma
      Pui
    • Beneficii
      Controlul greutatii
      Sistemul imunitar
      Sistemul digestiv
      Sistemul osos si articulatii
      Ingrijire piele si blana
      Cavitatea bucala
    • Dieta speciala
    • Numar pachete
      1
    • Greutate

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.