Luni - Vineri 9:00 - 18:00

BlitzWolf BW-Neo TH13 USB 3.0 x3 Port Display HD x1 Argintiu

Cod:

36341


Cod intern: #2535415

  • Distribuie pe:
162,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere BW-Neo TH13 USB 3.0 x3 Port Display HD x1 Argintiu de la BlitzWolf

Cautati solutia perfecta pentru a extinde functionalitatea laptopului sau computerului dvs.? Iata adaptorul HUB Blitzwolf BW-Neo TH13 6 in 1, care va va oferi toate acestea si multe altele. Acest adaptor versatil combina nu numai calitatea excelenta a marcii Blitzwolf, ci si multe avantaje care va vor incanta cu siguranta.

Multifunctionalitate fara compromisuri

 

Acest adaptor este echipat cu trei porturi USB 3.0, asigurand un transfer de date fulgerator si posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive in acelasi timp. In plus, are un HD Display Port care va permite sa conectati un monitor cu o rezolutie de pana la 4K@30Hz, asigurand o imagine incredibil de clara.

Incarcare cu cea mai mare putere

 

Datorita conectorului USB-C PD cu suport pentru incarcare de pana la 100W, iti poti incarca rapid dispozitivele, indiferent daca sunt smartphone-uri, tablete sau laptop-uri. Nu pierdeti timpul asteptand mult timp sa se incarce complet.

Transmitere rapida a datelor

 

Cu o viteza de transfer USB 3.0 de 5 Gb/s, transferurile de fisiere devin o adevarata placere. Economisiti timp pretios pe care il puteti petrece cu alte sarcini importante.

Constructie solida

 

Carcasa din aliaj de aluminiu de inalta calitate garanteaza nu numai durabilitate, ci si protectie excelenta impotriva deteriorarilor mecanice. Adaptorul Blitzwolf BW-Neo TH13 este fiabilitate si soliditate intr-unul.

Compatibilitate cu carduri SSD

 

Datorita slotului pentru card SSD care accepta M.2 SATA si interfetei M key, puteti extinde memoria computerului fara probleme. Aceasta este o solutie perfecta pentru cei care au nevoie de spatiu suplimentar pentru fisierele lor.

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Porturi
      3
    • Interfata sistem
      USB
    • Tip port USB
      USB 3.0 x 3
    • Dimensiuni
      USB 3.0 x 3
    • Culoare
      Argintiu
    • Altele
      Slot pentru card SSD: Suporta M.2 SATA

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.