Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Metal Gleam 2 Series USB-C to 2xUSB 3.0 +USB-C + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 Gri

Cod:

34675


Cod intern: #2535418

  • Distribuie pe:
194,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Metal Gleam 2 Series USB-C to 2xUSB 3.0 +USB-C + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45 Gri de la Baseus

Baseus Metal Gleam Series II este un hub puternic prin intermediul căruia puteți nu numai să afișați documente pe un proiector, să transferați date la 10Gbps, să ascultați muzică, ci și să vă încărcați telefonul sau laptopul cu o putere de până la 100W. Tehnologia avansată BCT (Baseus Cooling Technology) asigură răcirea completă a dispozitivului, iar încărcarea se desfășoară în siguranță. Porturile USB-C și USB-A sunt adaptate la tehnologia USB3.2 Gen 2, care permite transferul de date la viteză mare. În plus, utilizarea conectivității prin intermediul hub-ului reduce utilizarea lățimii de bandă 2.4G, care poate fi întreruptă atunci când mai multe dispozitive o folosesc. Conectivitatea prin cablu prin intermediul hub-ului asigură stabilitatea conexiunii și a transmisiei. Hub-ul este compatibil cu sistemele de operare Windows, Vista, Apple OS și Linux. 

Afișare în calitate fantastică

 

4K@60Hz este calitatea cu care puteți afișa documente sau ecranul laptopului dvs. prin intermediul portului HDMI din hub-ul Baseus Metal Gleam Series II. Imaginea clară ca bună ziua și culorile vibrante garantează că detaliile rapoartelor și ale altor documente sunt clare, iar prezentarea dvs. va decurge fără probleme. 

Recunoașterea portului inteligent

 

Hub-ul are un indicator luminos care vă informează cu privire la starea dispozitivului. Luminița clipește atunci când transferul de date și încărcarea sunt în curs de desfășurare și rămâne fixă atunci când toate porturile sunt ocupate, iar funcția de turnare a ecranului este în curs de utilizare. 

Grija pentru confidențialitate

 

Baseus Metal Gleam Series II este un hub echipat cu o funcție screen cast, care îi permite să transmită informații de pe un ecran pe altul. Pentru siguranța datelor dvs., dispozitivul este echipat cu un buton care, atunci când este apăsat, oprește ecranele fără a fi nevoie să deconectați hub-ul. 

Transfer rapid de date

 

Atât porturile USB-C, cât și cele USB-A sunt adaptate la standardele USB3.2 Gen 2 și oferă transmisie de date la viteze de până la 10Gbps, astfel încât să puteți muta rapid fișiere esențiale între dispozitive. Fiecare port este controlat de un cip independent pentru a elimina întârzierile în timpul transferului. 

Încărcare rapidă

 

Cu ajutorul portului USB-C(PD), vă puteți încărca dispozitivele cu o putere de intrare de 100 W (85 W la ieșire) - laptopul dvs. se va încărca într-o clipă! Pentru siguranța dvs., hub-ul dispune de numeroase protecții, de exemplu, împotriva curentului excesiv sau a scurtcircuitelor - de îndată ce este detectată o neregulă, curentul este imediat întrerupt. Tehnologia BCT asigură că căldura generată în timpul încărcării este disipată eficient. 

Conexiune excelentă

 

Două porturi USB3.0 acceptă conectarea unor dispozitive precum unități flash, tastaturi, șoareci etc., astfel încât conectivitatea între dispozitive să fie stabilă și neîntreruptă. Lucrați fără iritații cu Baseus Metal Gleam Series II.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Porturi
      6
    • Interfata sistem
      USB-C
    • Tip port USB
      USB-C to 2xUSB 3.0 +USB-C + HDMI + USB-C PD + Ethernet RJ45
    • Dimensiuni
      125 x 47 x 12 mm
    • Greutate
      95 g
    • Culoare
      Gri
    • Altele
      Sistem de operare: Windows, Apple OS, Linux, Vista

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.