Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LENTION 37769 4 in 1 USB-C to USB 3.0 + 2x USB 2.0 + USB-C Gri

Cod:

37769


Cod intern: #2535445

  • Distribuie pe:
71,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere 37769 4 in 1 USB-C to USB 3.0 + 2x USB 2.0 + USB-C Gri de la LENTION

Indiferent dacă trebuie să transferați date, să încărcați dispozitive sau să conectați accesorii suplimentare, hub-ul Lention vă va satisface cu siguranță nevoile. Acest hub compact oferă acces la o varietate de porturi, inclusiv USB 3.0, USB 2.0 și USB-C, permițându-vă să fiți mai productiv în timpul muncii zilnice. Dimensiunea sa compactă înseamnă că se va potrivi cu ușurință în orice geantă sau rucsac.

Lention/CB-TP-C13-GRYNA2/3

Posibilitati nelimitate

Prea puține porturi? Este un lucru de trecut! Cu hub-ul Lention, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa de porturi disponibile pentru a vă conecta dispozitivele! Două porturi USB 2.0 vă permit să conectați diverse accesorii, cum ar fi un mouse, tastatură sau o unitate flash, în timp ce portul USB 3.0 va face transferul fișierelor mari rapid și eficient. Portul USB-C, pe de altă parte, garantează că dispozitivele dumneavoastră vor fi întotdeauna încărcate și gata de funcționare.

Lention/CB-TP-C13-GRYNA2/2

Transferați fișiere într-o clipă

Nu pierde timpul așteptând transferul fișierelor tale! Portul USB 3.0, care atinge o viteză maximă de transmisie de 5 Gbps, vă va permite să faceți schimb de date între dispozitivele alese în cel mai scurt timp. Aceasta înseamnă că transferul de fișiere mari, filme HD sau fotografii va dura acum doar un moment!

Lention/CB-TP-C13-GRYNA2/5

Încărcare într-un ritm rapid

De asemenea, veți folosi cu succes hub-ul Lention 4-în-1 pentru încărcarea rapidă a tuturor dispozitivelor dvs. Echipat cu un port USB-C, oferă o putere de până la 60 de wați, făcând procesul de încărcare și mai rapid. Fie că este vorba de un laptop, smartphone, tabletă sau alte dispozitive, poți fi sigur că dispozitivele tale vor fi încărcate în timp record.

Lention/CB-TP-C13-GRYNA2/6

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Porturi
      4
    • Interfata sistem
      USB-C
    • Tip port USB
      USB 3.0
      USB 2.0 x2
      USB-C
    • Dimensiuni
      35 x 78.3 mm
    • Culoare
      Gri
    • Altele
      Sistem de operare
      MacBook 12
      MacBook Air
      MacBook Pro
      Laptopuri cu USB-C PD
      Smartphone-uri cu USB-C PD.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.