Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LENTION 37768 8 in 1 USB-C la 3x USB 3.0 + SD/TF + PD + USB-C + HDMI 4K60Hz Gri

Cod:

37768


Cod intern: #2535442

  • Distribuie pe:
114,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere 37768 8 in 1 USB-C la 3x USB 3.0 + SD/TF + PD + USB-C + HDMI 4K60Hz Gri de la LENTION

8in1 Lention Hub este un instrument care nu numai că mărește numărul de porturi disponibile, dar crește și productivitatea și eficiența muncii tale. Are până la opt porturi diferite, inclusiv HDMI, USB, USB-C sau sloturi pentru carduri de memorie, oferindu-vă posibilități aproape nelimitate. Toate acestea sunt incluse într-un design compact, astfel încât să le puteți avea întotdeauna cu dvs., gata de plecare în orice moment.

Lention/CB-TP-CE18sHCRGRY/8

Descoperiți o nouă calitate a imaginii

Indiferent dacă lucrați la proiecte de design grafic sau vizionați filmele preferate, hub-ul Lention vă va oferi o experiență vizuală de neuitat. Cu rezoluția 4K@60Hz, vă puteți bucura de imagini cu o claritate și o adâncime de culoare incredibile. Portul HDMI oferă, de asemenea, suport pentru 2 moduri de afișare - Extend, care vă permite să vă extindeți spațiul de lucru și să gestionați sarcinile mai convenabil, și Mirror, care vă permite să vă duplicați ecranul, perfect pentru prezentări sau partajarea conținutului cu alții.

Lention/CB-TP-CE18sHCRGRY/5

Copiați și transferați fișiere într-un ritm rapid

Cu hub-ul Lention, transferul de date devine mai rapid și mai eficient decât oricând. Porturile USB-C și USB 3.0 vă permit să transferați fișiere la viteze de până la 5 Gbps. Aceasta înseamnă că transferul de fișiere, copierea media sau crearea de copii de siguranță se face într-o clipă. În plus, sloturile pentru carduri de memorie SD și TF oferă acces la date la viteze de citire de 30 MB/s, facilitând gestionarea și stocarea fișierelor.

Lention/CB-TP-CE18sHCRGRY/3

Putere maximă în câteva clipe

Nu mai trebuie să așteptați ore întregi pentru a vă încărca complet dispozitivele preferate! Portul PD oferă o putere de încărcare de până la 100 de wați, ceea ce înseamnă că puteți încărca chiar și cele mai solicitante dispozitive în și mai puțin timp. Acesta este ideal pentru persoanele ocupate care au nevoie de o sursă de energie rapidă și fiabilă.

Lention/CB-TP-CE18sHCRGRY/2

Compatibil cu echipamentul dvs

Lention Hub este compatibil cu o varietate de modele MacBook Pro și MacBook Air, inclusiv cele mai recente versiuni cu cipuri M1 și M2. De asemenea, funcționează cu noul iMac/Pro, MacBook 12, Surface Pro 7/8 și Book 2/3 & Go, Chromebook și multe alte dispozitive de tip C. Mai mult, datorită utilizării tehnologiei special dezvoltate, hub-ul garantează nivelul maxim de performanță și securitate, eliminând riscul de supraîncălzire a dispozitivelor conectate.

Lention/CB-TP-CE18sHCRGRY/1

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Porturi
      8
    • Interfata sistem
      USB-C
    • Tip port USB
      USB 3.0 x3
      USB-C
    • Dimensiuni
      14 x 2.8 x 1 cm
    • Greutate
      79 g
    • Culoare
      Gri
    • Altele
      Sisteme de operare compatibile: Mac OS
      Windows

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.