Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mokin 10 in 1 USB-C to 3x USB 3.0 + USB-C charging + HDMI + 3.5mm audio + VGA + 2x RJ45 + Micro SD Reader Argintiu

Cod:

36738


Cod intern: #2535424

  • Distribuie pe:
134,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere 10 in 1 USB-C to 3x USB 3.0 + USB-C charging + HDMI + 3.5mm audio + VGA + 2x RJ45 + Micro SD Reader Argintiu de la Mokin

Adaptorul Hub MOKiN 10-în-1 este o soluție care va crește funcționalitatea laptopului sau computerului dvs., permițându-vă să conectați mai multe dispozitive în același timp. Până la 10 porturi diferite sunt la dispoziția dumneavoastră, inclusiv USB, HDMI, Ethernet sau VGA. Datorită designului său compact, îl puteți lua cu ușurință cu dvs. în deplasare, permițându-vă să lucrați și să vă distrați oriunde.

MOKiN/MOUC1801-J/5

Calitate a imaginii care impresionează

Descoperiți o nouă dimensiune a divertismentului și a muncii vizionand filme, prezentări sau fotografii la cea mai înaltă calitate. Portul HDMI acceptă rezoluția 4K la o rată de reîmprospătare de 60 Hz, ceea ce înseamnă că fiecare imagine este excepțional de clară și dinamică. În plus, portul VGA oferă rezoluție 1080p / 60Hz, care este ideală pentru prezentări și afișare de conținut la birou sau la întâlniri. Acum vă puteți bucura de o experiență cinematografică în propria casă, urmărind filmele și serialele preferate în ultra HD.

MOKiN/MOUC1801-J/2

Încărcare rapidă și transfer de date

Adaptorul MOKiN vă va surprinde cu vitezele sale impresionante de încărcare și transfer de date! Portul PD3.0 vă permite să vă încărcați cu o putere de până la 100 de wați, astfel încât veți încărca dispozitivele dorite în cel mai scurt timp, oferindu-le energie neîntreruptă. Totuși, nu se oprește aici! Portul USB3.0 permite transferuri de fișiere de mare viteză de până la 5 Gbps și, datorită compatibilității cu USB2.0, puteți utiliza aceste porturi chiar și cu dispozitive mai vechi.

MOKiN/MOUC1801-J/3

Conexiune stabilă la rețea

Uitați de întârzierile frustrante și de pierderea semnalului - acum puteți fi sigur că veți rămâne online fără întrerupere. Portul Ethernet oferă o viteză maximă de 1000 Mbps, ceea ce se traduce printr-o conexiune la Internet stabilă și rapidă. Indiferent dacă lucrați de la distanță, participați la conferințe video sau pur și simplu utilizați rețeaua pentru a naviga pe web, puteți fi sigur că conexiunea dvs. va fi lină și fiabilă.

MOKiN/MOUC1801-J/1

Acces instantaneu la date

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la spațiul pentru fotografii și fișiere - cu adaptorul MOKiN, stocarea și partajarea datelor devin extrem de convenabile și rapide. Echipat cu sloturi pentru carduri de memorie SD și microSD, oferă viteze de citire a datelor de la 50 la 104 MB/s, ceea ce înseamnă că puteți naviga și copia fișierele în cel mai scurt timp. Vitezele de scriere a datelor de la 30 la 80 MB/s fac salvarea fișierelor noi la fel de rapidă și eficientă.

MOKiN/MOUC1801-J/4

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Porturi
      10
    • Interfata sistem
      USB-C
    • Tip port USB
      USB 3.0 x2
      USB 2.0
    • Culoare
      Argintiu

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.