Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Metal Gleam Series Multi-functional USB-C 1x RJ-45 2x HDMI Gri\Negru4

Cod:

35625


Cod intern: #2535421

  • Distribuie pe:
319,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Metal Gleam Series Multi-functional USB-C 1x RJ-45 2x HDMI Gri\Negru4 de la Baseus

Adaptor Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11 in 1

 

Adaptorul Baseus Metal Gleam HUB USB-C 11in1 este un dispozitiv mic care poate extinde semnificativ capacitatile unui laptop sau computer desktop. Construit din aliaj de aluminiu durabil, nu numai ca arata grozav, dar este si durabil si gata pentru utilizarea de zi cu zi. Datorita transferului si incarcarii de date fulgeratoare, abilitatii de a lucra pe un ecran triplu, citirii simultane a cardurilor SD/TF3.0 si unui buton de oprire a ecranului, acest hub devine un instrument de nepretuit atat la serviciu, cat si acasa. Lungimea cablului de 85 mm, dimensiunile compacte (145 x 51 x 12 mm) si greutatea redusa (aprox. 120g) fac ca dispozitivul sa fie usor de luat cu tine oriunde utilizatorul are nevoie de el.

Transfer rapid de date

 

Datorita prezentei porturilor USB-A ale caror viteze de transfer de date pot ajunge pana la 5 Gbps (USB1) si 480 Mbps (USB2), Baseus Metal Gleam permite transferuri de fisiere fulgeratoare. Aceasta este o solutie ideala pentru cei care apreciaza eficienta si viteza, mai ales atunci cand lucreaza cu fisiere mari.

Incarcare rapida fulgeratoare

 

Portul USB-C PD ofera o putere de incarcare de pana la 100 W, ceea ce inseamna ca dispozitivul dumneavoastra va fi incarcat rapid. Acest lucru este crucial, mai ales atunci cand utilizatorul lucreaza pe teren si doreste ca echipamentul sau sa fie mereu pregatit pentru actiune.

Imagine cristalina

 

Calitatea imaginii HDMI si DisplayPort ajunge la 4K la 60 Hz pentru imagini incredibil de clare si clare. Aceasta este o functie de neinlocuit, mai ales pentru profesionistii implicati in grafica, editare video sau jocuri pe calculator.

Ecran triplu

 

Capacitatea de a conecta pana la trei ecrane in acelasi timp este un adevarat rasfat pentru multitasker. Baseus Metal Gleam va permite sa lucrati pe mai multe ecrane in acelasi timp, ceea ce creste semnificativ eficienta si confortul muncii.

Citire SD/TF3.0 simultana

 

Adaptorul ofera citirea simultana a cardurilor SD si TF3.0 la o viteza de pana la 104 MB/s. Aceasta este o solutie perfecta pentru fotografi si creatorii multimedia care au nevoie de acces rapid la materialele lor.

Protectie a vietii private

 

In plus, Baseus Metal Gleam are grija de confidentialitatea dumneavoastra, oferind conexiuni sigure si protejandu-va datele. Functioneaza cu diverse sisteme de operare, inclusiv Windows, Apple OS, Linux si Vista, ceea ce o face o solutie universala, indiferent de hardware-ul dvs.

Internet rapid

 

Adaptorul 11-in-1 Baseus Metal Gleam HUB USB-C este echipat si cu un port RJ45 care va permite sa utilizati o conexiune la Internet rapida, prin cablu, cu o viteza de pana la 1000 Mbps. Aceasta este o caracteristica cheie pentru cei care lucreaza de la distanta, transmit continut video de inalta definitie sau participa la jocuri sau conferinte online multiplayer.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Porturi
      6
    • Interfata sistem
      USB
    • Tip port USB
      USB-A x 2
      USB-C x1
    • Dimensiuni
      145 x 51 x 12 mm
    • Greutate
      120 g
    • Culoare
      Gri
    • Altele
      Sistem de operare: Windows, Apple OS, Linux, Vista

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.