Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mokin 36742 USB-C 3.1 x4 Argintiu

Cod:

36742


Cod intern: #2535436

  • Distribuie pe:
70,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere 36742 USB-C 3.1 x4 Argintiu de la Mokin

Laptopul tau nu are suficiente porturi? Adaptorul MOKiN cu 4 porturi USB-C este exact ceea ce ai nevoie pentru a extinde capacitatile dispozitivului tau. Ofera transfer de date fulgerator cu viteze de pana la 10 Gbps si, datorita compatibilitatii largi, este gata sa functioneze pe multe platforme.

MOKiN/MOUC4304/3

Transfer de date intr-un ritm rapid

Acum puteti transfera fisiere, face backup si partaja continut media la viteze fulgeratoare. Porturile USB-C ofera transfer de date fulgerator la viteze de pana la 10 Gbps - de 20 de ori comparativ cu USB 2.0! Aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa asteptati ca documentele importante sa fie transferate intre dispozitive. Mai mult decat atat, accepta protocolul UASP, ceea ce inseamna ca unitatile SSD functioneaza la eficienta maxima, iar transferul de date este si mai rapid si mai eficient.

MOKiN/MOUC4304/6

Functionalitate si mai mare

Nu mai trebuie sa alegeti ce dispozitive sa va conectati la laptop! Hub-ul va va permite sa conectati toate accesoriile si dispozitivele necesare care va vor face munca in fata computerului mai confortabila. Indiferent daca aveti nevoie de un mouse si tastatura suplimentara sau daca doriti sa conectati un hard disk sau un pendrive, acest adaptor va va satisface asteptarile.

MOKiN/MOUC4304/2

Compatibil cu echipamentul dvs

Uita de problemele de compatibilitate! Datorita compatibilitatii largi cu sisteme de operare precum Windows, Mac OS, Linux, Android si iPad OS, va puteti bucura de functionalitatea completa a hub-ului, indiferent de dispozitivul pe care lucrati. In plus, adaptorul MOKiN accepta Plug&Play, astfel incat este gata de functionare imediat dupa conectare, fara a fi nevoie sa instalati drivere suplimentare sau configuratii complicate.

MOKiN/MOUC4304/1

Ia-l cu tine peste tot

Designul subtire si mic al hub-ului, asemanator ca dimensiune cu un smartphone, inseamna ca il puteti lua cu dvs. oriunde doriti. Se poate incadra cu usurinta in aproape orice geanta sau rucsac! Adaptorul este, de asemenea, echipat cu un cablu extrem de durabil, care este rezistent la deteriorare si uzura. Datorita acestui lucru, puteti fi sigur ca va va servi multi ani.

MOKiN/MOUC4304/4

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Porturi
      4
    • Interfata sistem
      USB-C
    • Tip port USB
      USB-C 3.1 x4
    • Culoare
      Argintiu
    • Altele
      Sisteme de operare compatibile: Windows
      Mac OS
      Linux
      Android
      iPad OS

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.