Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Imprimanta cu jet EPSON M1120 CISS MONO INKJET PRINTER

Cod:

C11CG96403


Cod intern: #389212

  • Distribuie pe:
779,00 lei TVA inclus

Pret vechi: 791,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Imprimanta cu jet EPSON M1120 CISS MONO INKJET PRINTER de la Epson

M1120

Profitaţi de avantajele imprimării mobile şi reduceţi costurile cu imprimarea cu acest multifuncţional EcoTank fiabil, cu consum redus de energie şi care vă ajută să economisiţi timp.

Bucuraţi-vă de avantajele imprimării mobile şi de economii considerabile cu acest multifuncţional EcoTank durabil, rapid şi economic, cu rezervor de cerneală reîncărcabil. O soluţie economică. Imprimaţi până la 5.000 de pagini folosind cerneala neagră inclusă în cutia imprimantei¹. Veţi realiza rapid printuri, deoarece nu mai trebuie să aşteptaţi ca echipamentul să se încălzească, iar viteza de imprimare este de 15 ppm². Conectaţi-vă cu uşurinţă prin Wi-Fi şi utilizaţi gama Epson de aplicaţii mobile de imprimare.


Reduceţi costurile cu imprimarea
Multifuncţional economic cu rezervor de cerneală şi cantitate mare de cerneală inclusă în cutia imprimantei

Fiabil şi durabil
Garanţie de un an sau de 100.000 de pagini

Reduceţi consumul de energie electrică
Economisiţi până la 95% la consumul de energie electrică

Reîncărcaţi şi nu vă mai faceţi griji
Imprimaţi mii de pagini folosind cerneala inclusă în cutia imprimantei

Imprimare rapidă şi Wi-Fi
Imprimare mobilă la viteze de 15 ppm şi fără a fi nevoie să aşteptaţi ca echipamentul să se încălzească

M1120
 

EcoTank M1120

Imprimantă EcoTank business monocromă, cu Wi-Fi, cu un cost total de exploatare extrem de redus, într-un design elegant si compact, usor de utilizat. Imprimă până la extraordinarul număr de 5.000 de pagini cu cerneala inclusă în cutie, care este furnizată într-un recipient pentru reumpleri usoare si lipsite de murdărie. Conectivitătile USB si Wi-Fi si viteza mare de printare a primei pagini (FPOT) contribuie toate la mentinerea productivitătii la un nivel ridicat.

Economisiti bani

Recipientele de cerneală de mare capacitate si consumul redus de energie al imprimantei cu jet de cerneală asigură un cost total de exploatare scăzut si un cost pe pagină competitiv.

Economisiti timp

În plus, recipientele de cerneală de mare capacitate ajută la sporirea productivitătii. Această imprimantă fiabilă fără cartuse are un sistem de alimentare cu cerneală îmbunătătit si recipiente de cerneală usor de utilizat, care mentin interventiile la minimum. Datorită pozitionării rezervorului de cerneală în partea frontală a imprimantei, cu o imagine clară asupra nivelurilor de cerneală, acest nou design este compact si oferă acces usor pentru reumplere. Viteza rapidă de printare a primei pagini (FPOT), de 15 ppm din stare inactivă, elimină timpul de asteptare alocat lucrărilor de imprimare.

Economisiti energie

Tehnologia cu jet de cerneală contribuie la mentinerea nivelurilor de energie la un nivel redus, fără să necesite căldură, spre deosebire de imprimantele laser, iar consumul redus de energie ajută la reducerea facturilor de electricitate.

Caracteristici business

Conectivitătile Wi-Fi si USB si dimensiunile compacte permit amplasarea facilă a acestei imprimante pe un birou si conectarea la PC-ul sau laptopul utilizatorului.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      C11CG96403
  • Specificatii tehnice
    • Viteza de printare alb/negru
    • Rezolutie la printare alb-negru
    • Interfata
      USB
    • Mod printare
    • Consumabile
      C13T03P14A, C13T01L14A
    • Alimentare hartie
    • Dimensiuni
      375 x 267 x 161 mm
    • Greutate
      3.5 Kg
    • Duplex
      Nu
    • Tip
    • Format ISO maxim
      A4
    • Retea LAN
      Nu
    • Wireless
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.