Luni - Vineri 9:00 - 18:00

PXN Controler wireless 9607X Albastru/Roz

Cod:

35501


Cod intern: #2470600

  • Distribuie pe:
89,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Controler wireless 9607X Albastru/Roz de la PXN

Controler wireless / GamePad PXN-9607X

Echipati-va cu un controler de joc functional, universal PXN-9607X. Este compatibil cu computerele personale si consola Nintendo Switch. Are multe functii utile - cum ar fi suportul NFC, modul turbo si un giroscop cu 6 axe. Atrage energie dintr-o baterie puternica care ofera pana la 20 de ore de functionare la o singura incarcare.

 

Compatibilitate mai larga

Gamepad-ul este compatibil cu Windows 7/8/10 si consola Nintendo Switch. Asadar, il puteti utiliza cu usurinta pentru jocuri pentru PC si consola - fara a fi nevoie sa inlocuiti controlerul. Conectati-l la computer cu un cablu USB sau Bluetooth (numai pentru jocurile Steam) sau la Nintendo Switch prin Bluetooth si bucurati-va de un control confortabil si fara probleme.

 

O multime de functii utile

Gamepad-ul are o serie de moduri si solutii practice. Functia de trezire va permite sa va treziti din modul de repaus prin apasarea oricarui buton. In plus, butonul Acasa poate trezi consola Nintendo Switch. Mai mult, poti profita si de functia Turbo.

 

Mai multe facilitati

Controlerul este echipat cu un giroscop cu 6 axe, care permite cooperarea cu tehnologia Motion Control. In plus, are 3 niveluri de intensitate a vibratiilor. O comoditate interesanta este si functia de citire NFC. Integrati cu usurinta figura dvs. de actiune Nintendo cu consola - atingand-o cu Gamepad (Amiibo).

 

Alimentare eficienta

Controlerul preia energie dintr-o baterie puternica cu litiu de 550 mAh. Permite pana la 20 de ore de functionare a dispozitivului cu o singura incarcare. Alimentarea va fi restabilita in aproximativ 2 ore. Datorita acestui lucru, gamepad-ul te va insoti pe parcursul sesiunilor lungi de joc, fara intreruperi inutile.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      9607X
  • Specificatii tehnice
    • Game mode
      Nintendo Switch
    • Vibratii
      Da
    • Tehnologie
      Cu fir
    • Conexiune
      Bluetooth 4.0
    • Altele
      Capacitatea bateriei: 550mA
    • Sistem de operare
      Windows 7/8/10 si consola Nintendo Switch

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.