Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Accesoriu joystick Thrustmaster TPR Pendular Rudder

Cod:

2960809


Cod intern: #592579

  • Distribuie pe:
2.704,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Accesoriu joystick TPR Pendular Rudder de la Thrustmaster

Echipament modern

Daca visezi la un accesoriu profesional care iti permite sa aluneci pe cer, pedalele profesionale de control al zborului iti indeplinesc toate asteptarile. Tehnologia PENDUL_R utilizata in dispozitiv permite cea mai buna precizie si netezime a manevrelor, ceea ce sporeste semnificativ experienta si satisfactia cu utilizarea produsului. Joystick-ul Pendular Rudder este echipat cu un mecanism de suspensie inovator care se caracterizeaza printr-o miscare uniforma si foarte lina. Impreună cu senzorii magnetici, va permite sa fiti perfect precisi, chiar daca corectiile de zbor sunt mici si uneori chiar minime.

Joystick-ul are doua frane diferentiale care cantaresc peste 7 kg, iar cel mai mare avantaj al lor este distributia excelenta a fortei de franare. Arcurile sunt dispuse in asa fel incat sa puteti regla cu precizie rezistenta, adaptandu-o la nevoile dumneavoastra. Puteti regla pedalele in cinci pozitii, in intervalul 35-75 °.

Unknown Image

O varietate de aplicatii

Carma va permite sa simulati lupta corp la corp si in spatiul cosmic. Echipat cu software-ul TARGET, va permite sa combinati hardware-ul cu alte produse Thrustmaster in asa fel incat sa fie recunoscute ca un accesoriu USB. Datorita acestui fapt, dezvoltarea de profiluri detaliate de joc nu este o problema si creste experienta. Carma este perfecta pentru toate manevrele cu un avion de lupta la distante scurte, precum si in zone mari. O alta aplicatie a sa este pilotarea de masini militare si de pasageri, elicoptere, luptatoare si nave spatiale.

Retineti ca joystick-ul este construit in asa fel incat sa nu ocupe mult spatiu, ceea ce inseamna ca il puteti aseza liber sub birou. Un apartament mic nu este nici o problema - puteti integra cu usurinta echipamentul in coltul computerului, datorita caruia va deveni parte a decorului camerei.

Design inovator

La prima vedere, puteti vedea ca joystick-ul Thrustmaster este echipamentul de cea mai inalta clasa. Culorile negre, in combinatie cu pedale metalice si logo-ul stralucitor al marcii sunt elemente care atrag atentia. Designul solid din metal previne fisurile si deteriorarile chiar si in timpul utilizarii intensive si pe termen lung. Retineti placa de baza a joystick-ului Thrustmaster, care este fabricata si din metal. Datorita acestui fapt, ofera stabilitate si confort incredibil atunci cand utilizati accesoriul.

Intregul set este solid ambalat - nu trebuie sa va faceti griji ca vreunul dintre elemente poate fi deteriorat in timpul transportului. 

Imbunatateste-ti echipamentul

Stiti ca puteti extinde si atasa accesorii Thrustmaster suplimentare. Datorita acestui fapt, utilizarea setului marit este si mai interesanta, iar jocul este captivant si incredibil de real. Asadar, merita sa va imbogatiti in mod sistematic standul pentru lupte virtuale pentru a face distractia mai atractiva.

Pedalele profesionale de comandă sunt perfecte pentru zboruri solo, precum si intr-o formatiune mai mare. Planificati o seara interesanta cu prietenii in timpul careia puteti cuceri cerul impreuna. Aceasta forma de divertisment este o mare oportunitate de a concura si de a te distra.

Instalare fara probleme

Dispozitivul este foarte usor de conectat utilizand conectorul USB, ceea ce il face compatibil cu computerele cu Windows 7, Windows 8 sau Windows 10. Intreaga instalare se realizeaza fara probleme, astfel incat după un timp scurt accesoriul este gata sa functioneze.

De asemenea, stiti ca joystick-ul modern Pendular Rudder, cu o specificatie tehnica atat de bogata, poate fi achizitionat la un pret foarte atractiv. Un grup mare de utilizatori multumiti este o confirmare perfecta ca echipamentul merita atentie si testat in confortul propriei case. Asadar, sa aruncam o privire mai atenta asupra pedalelor profesionale de control al zborului Thrustmaster atunci cand navigati prin oferte similare.

Luarea unei astfel de decizii de cumparare iti deschide oportunitati uimitoare si iti asigura divertisment de prima clasa. Costul de achizitie al joystick-ului Pendular Rudder este complet compensat de emotiile de neuitat care insotesc bataile virtuale.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      2960809
  • Specificatii tehnice
    • Game mode
      Accesorii gamepad
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
      1 x Accesoriu pentru presare
    • Altele
      530 x 360 x 360 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.