Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Pachet Joystick Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition pentru PC

Cod:

2960842


Cod intern: #592591
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
788,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Pachet Joystick TCA Officer Pack Airbus Edition pentru PC de la Thrustmaster

Inspirat de adevaratul Airbus Sidestick

O replica ergonomica la scara 1:1 inspirata de emblematicul sidestick Airbus, TCA Sidestick Airbus Edition asigura o manevrabilitate unica.

 

 

Design modular, versatil

Puteti ajusta cu usurinta configuratia sidestick-ului inainte de fiecare decolare, pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra: capitan, copilot sau cu sidestick-ul in pozitie centrala pentru zborul solo.

 

 

Mecanism incorporat de inversare a propulsiei

Acceleratorul incorporat in baza joystick-ului include o functie de inversare a propulsiei, o caracteristica unica pe avioanele de linie. Acesta este un avantaj major in ceea ce priveste ajutorul acordat pentru a va ajuta sa stapaniti manevrele aferente si va asigura ca aterizarile sunt intotdeauna perfect controlate.

 

 

Carma rotativa blocabila

Carma poate fi utilizata prin rotirea manerului de pe maneta laterala, pentru a facilita zborul pentru pilotii care desfasoara mai multe sarcini.

Aceasta functie de carma incorporata in manerul sidestick-ului include, de asemenea, un sistem de blocare, pentru o experienta de zbor comercial mai realista.

 

 

Controale emblematice ale Airbus

TCA Quadrant Airbus Edition dispune de 8 butoane de actiune fizice ergonomice (plus 8 butoane virtuale pe manetele de propulsie, pentru un total de 16), care sunt replici ale comenzilor aeronavelor Airbus (de tip A320neo).

Simtiti senzatii realiste atunci cand folositi butoanele, piedicile si alte comenzi ale cuadrantului de acceleratie - exact ca un capitan de avion adevarat.

 

 

Manete de propulsie duble

TCA Quadrant Airbus Edition dispune de doua manete de propulsie separate, inspirate de omologii lor reali, care se gasesc pe avioanele Airbus.

Pentru o utilizare si mai realista cu avioane cu patru motoare (tip Airbus A380), doua cuadrante de acceleratie pot fi conectate impreuna (cuadrantul de acceleratie suplimentar se vinde separat), oferindu-va acces la patru manete de propulsie in loc de doua!

 

 

Invertor universal de propulsie

TCA Quadrant Airbus Edition dispune de doua manete de propulsie separate, inspirate de omologii lor reali, care se gasesc pe avioanele Airbus. Acesta include un mecanism de inversare a propulsiei incorporat, care este pe deplin functional pe avioane de linie, avioane usoare si aeronave de transport.

 

 

Sa pilotezi orice tip de nava

Selectorii mecanici va permit sa dezactivati dispozitivele de dezactivare si inversarea propulsiei (pentru a trece la modul axa liniara), pentru pilotarea flexibila a oricarui tip de aeronava.

Modul in trepte este inspirat de omologul sau intalnit pe avioanele de linie Airbus, cu detentori iconici.

 

 

Tehnologie magnetica

TCA Officer Pack Airbus Edition incorporeaza sistemul de senzori magnetici fara contact H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology) de la Thrustmaster, fara potentiometre, pentru o durata de viata nelimitata si o precizie optima in timpul sesiunilor de zbor.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      2960842
  • Specificatii tehnice
    • Game mode
      Gamepad
    • Interfata
      Cu fir
    • Tehnologie
      Numar butoane: 8
    • Conexiune
      PC
    • Altele
      1 x Cablu USB
      1 x Autocolant
      2 x Conectori
      1 x Tija de atasare
      1 x TCA Sidestick Airbus Edition
      1 x TCA Quadrant Airbus Edition
      4 x module de butoane cu cap de joystick interschimbabile
    • Sistem de operare
      Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 MAC OSX 10.10

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Pachet Joystick Thrustmaster TCA Officer Pack Airbus Edition pentru PC

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.