Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Creator 31138 - La plaja cu rulota, 556 piese, 8 ani+

Cod:

31138


Cod intern: #2323519

  • Distribuie pe:
264,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Creator 31138 - La plaja cu rulota, 556 piese, 8 ani+ de la LEGO

LEGO Creator 31138 Beach Camper Van



Copii in varsta de 8+ ani pot imagina povesti despre mersul la plaja cu acest set de construit impresionant LEGO Creator 3-in-1 La plaja cu rulota (31138). Contine o rulota cu o bucatarie si un dormitor, un acoperis detasabil, o usa laterala care se deschide si 2 minifigurine. Este acompaniata de 2 casute de plaja, un palmier, 2 placi de surf construite din caramizi, o pereche de sezlonguri si un albatros.

Fanii LEGO pot alege din 3 locatii de plaja diferite cu acest set de construit LEGO 3-in-1. Acestia pot construi o rulota plina de detalii cu 2 casute de plaja si un palmier, sa il reconstruiasca intr-o casa de vara cu doua etaje langa o locatie cu nisip si apa, sau intr-un magazin de inghetata cu o fereastra de servire, o terasa la al doilea etaj cu mese si o masina de mers la plaja.

Descarca aplicatia LEGO Builder si patrunde intr-o noua lume a constructiei distractive unde copiii pot mari si roti modelele in 3D, sa salveze seturi si sa urmareasca progresul.

 

3 constructii in 1 cutie - Copiii pot crea povesti distractive la plaja cu LEGO Creator 3-in-1 La plaja cu rulota (31138), ce contine o rulota de camping, o casa de vara si un magazin de inghetata.

• 2 minifigurine - Setul contine minifigurine sub forma de barbat si femeie ce conduc rulota, locuiesc in casa de vara cu 2 etaje sau savureza gustari la magazinul de inghetata.

• Detalii realiste - Rulota contine o bucatarie si un dormitor, un volan si un scaun de sofer, o usa laterala cu deschidere si roti rotative.

• Modele extra - Rulota vine cu 2 casute de plaja si un palmier; casa de vara are un mic copac si magazinul de inghetata este acompaniat de o masina de plaja.

• O multime de accesorii - Rulota include 2 placi de surf din caramizi, o boxa portabila si un albatros; casa de vara are un sezlong si o rata; si magazinul de inghetata are inghetate.

• Experienta de construit - Acest set din 556 de piese ofera copiilor de 8+ ani ocazia de a se bucura de 3 provocari de construit diferit si poate fi daruit drept cadou LEGO micilor constructori.

• Model pentru expus - Rulota masoara peste 10 cm inaltime, 7 cm lungime si 18 cm latime si poate fi expus de copii in dormitoarele lor dupa orele de joaca.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Varsta 8 ani
Numar piese 556

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.