Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO City - Casa de familie si masina electrica 60398, 462 piese

Cod:

60398


Cod intern: #2323609

  • Distribuie pe:
231,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere City - Casa de familie si masina electrica 60398, 462 piese de la LEGO

LEGO City 60398 Family House and Electric Car



Set cu casa de familie emblematica!

 

Setul 6+ LEGO® City Casa de familie si masina electrica (60398) contine camere combinabile, inclusiv o sera cu o zona de dining, o bucatarie, 2 dormitoare si o baie. Casa mai are si un punct de incarcare pentru masina electrica si panouri solare si include o Placa de drum LEGO pentru conectarea cu alte seturi din gama LEGO City. Nu trebuie decat sa adaugi cele 3 minifigurine si figurina catel pentru multe ore de joaca fantezista in casa.

 

Include instructiuni de constructie digitale interactive!

 

Copiii se pot bucura de o constructie interesanta cu ajutorul ghidului ilustrat sau pot descarca aplicatia LEGO Builder pentru o experienta de constructie captivanta. In aplicatie, copiii pot sa vizualizeze modelele in 3D pe masura ce le construiesc. De asemenea, aplicatia le permite sa-si monitorizeze progresul constructiei si sa exploreze si sa salveze seturi virtuale.

 

Copiii invata construind si jucandu-se!

 

Seturile LEGO City ofera posibilitati nesfarsite de joaca cu structuri pline dedotari, vehicule realiste si personaje inspiratoare pentru joaca fantezista care reproduce viata de zi cu zi intr-un mod distractiv si interesant.

Alatura-te familiei pentru aventuri amuzante la casa ecologica. Aceasta casa emblematica are multe dotari moderne, cum ar fi panourile solare si un punct de incarcare pentru masina electrica a familiei. La interior vei descoperi camere bine echipate, incluzand o bucatarie cu un frigider, 2 dormitoare si o baie cu toaleta si dus. Exista chiar si o sera cu o zona de dining si o jardiniera pentru cresterea legumelor. Distractie placuta!

 

  • Set cu casa si masina – Setul de constructie LEGO® City Casa de familie si masina electrica (60398) include camere combinabile, cu o multime de detalii la interior pentru joaca fantezista.
  • Ce este in cutie? – Tot ce au nevoie copiii pentru a construi o casa modulara si o masina, plus 3 minifigurine, o figurina catel si o Placa de drum LEGO® pentru conectarea cu alte seturi din gama LEGO City.
  • Conceput pentru joaca creativa – Copiii pot schimba modulele pentru a personaliza casa si pot deschide acoperisul ascutit pentru acces facil la interiorul detaliat.
  • Un cadou LEGO® pentru copii de 6 ani si mai mari – Setul este un cadou atractiv de ziua de nastere, de sarbatori sau oricand.
  • Dimensiuni – Casa masoara 17 cm in inaltime, 19 cm in latime si 16 cm in adancime, iar masina electrica masoara 4 cm in inaltime, 10 cm in lungime si 4 cm in latime.
  • Accesorii pentru minifigurine LEGO® – Include o stropitoare, o poarta de fotbal, o minge de fotbal si 2 tigai.
  • Include un ghid interactiv – Descopera aplicatia intuitiva LEGO® Builder. In aplicatie, copiii pot apropia si roti modelele in 3D, monitoriza progresul constructiei si explora si salva seturi virtuale.
  • Mai multa joaca fara limite – Ai parte de mai multa distractie si mai multe aventuri cand combini acest set cu altele din gama LEGO® City.
  • Jucarii de incredere – Toate componentele LEGO® indeplinesc standardele stricte din domeniu pentru a garanta ca sunt conforme, compatibile si ofera distractie la construit. Se intampla asa din 1958.
  • Testate la maximum – Caramizile si piesele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate pentru a garanta ca respecta standardele globale stricte de siguranta.

CARACTERISTICI GENERALE

Varsta 6 ani
Interese Masini Vehicule Casute
Colectie City
Subcolectie Fara
Poveste/Personaj Alte personaje
Material Plastic
Numar piese 462
Numar figurine 3
Abilitati dezvoltate: Indemanarea Concentrarea Creativitatea Imaginatia
Culoare Multicolor

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      462
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      City
    • Poveste/Personaj
      Casa de familie si masina electrica
    • Varsta
      6 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.