Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO NINJAGO - Bolid ninja 71710, 419 piese

Cod:

71710


Cod intern: #734031

  • Distribuie pe:
283,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere NINJAGO - Bolid ninja 71710, 419 piese de la LEGO

O minunata masina de jucarie Ninja si 4 minifigurine pentru actiune NINJAGO!

Acest bolid Ninja LEGO NINJAGO (71710) cu set de constructie ce include 4 minifigurine va fi indragit de fanii masinilor ninja, care vor fi, de asemenea, incantati de posibilitatea de a-l transforma intr-o jucarie zburatoare. Copiii pot interpreta roluri fiind eroul propriu NINJAGO Digi Kai si pot invata despre etosul ninja de a crede in tine si de a-i ajuta pe ceilalti.

 

Cele mai bune masini de jucarie pentru copii!

Cu cele 4 figurine construibile NINJAGO Digi Kai, Scott si doi Red Visors malefici, tinerii se pot cufunda in lumea jocurilor video din Prime Empire si pot recrea batalii pentru un Key-Tana. Acest bolid ninja combinat, impreuna cu jucaria zburatoare, le va inviora cu adevarat imaginatia si va inspira un joc independent sau o distractie interminabila cu prietenii.

 

Cadoul LEGO perfect!

Seturile de constructie LEGO NINJAGO permit copiilor sa patrunda intr-o lume de aventuri mistica, unde pot face echipa cu eroii lor ninja pentru a invinge fortele malefice. Fanii NINJAGO vor fi captivati in timp ce vor interpreta roluri cu aceste uimitoare jucarii de actiune, care includ vehicule, masini NINJAGO, dragoni, temple si figurine construibile.

 

Activeaza modul de zbor!

Masina se transforma intr-un avion, rasucind Key-Tana.  

 

Joaca imaginative!

Rotile se pot plia dedesubt cand masina isi ia zborul.  

 

Scott la comenzi!

Copiii isi pot crea propriile povesti cu Scott in carlinga.  

 

Strabate terenul periculos al Imperiului suprem cu acest bolid Ninja! Apoi trece-l in modul de zbor si urca spre cer! Scott a creat acest formidabil vehicul puternic blindat, si impreuna cu Digi Kai ei trebuie sa-l foloseasca pentru a infrunta maleficele Masti rosii. Aliaza-te cu ei pentru a lupta pentru pretiosul Key-Tanas, continuandu-ti misiunea de a evada din Imperiul suprem.

• Minunatul bolid ninja LEGO NINJAGO, care se transforma intr-o masina zburatoare de jucarie. Asta face ca el sa fie cadoul ideal pentru ziua de nastere pentru copiii carora le place sa construiasca masini NINJAGO si sa interpreteze roluri in propriile lor povesti cu eroii mini-ninja.

• Acest set de constructie include un Bolid Ninja si 4 minifigurine: NINJAGO Digi Kai, Scott si 2 Red Visors. Copiii vor adora sa evadeze din lumea reala si sa interpreteze scene cu acest Vehicul in timp ce se lupta pentru a obtine o Key-Tana.

• Acest minunat bolid pentru copii creeaza o lume de posibilitati pentru constructori, deoarece Bolidul Ninja isi poate intinde aripile si poate sa devina un avion. Fiecare dintre cele 4 figurine construibile vine insotita de noi placute care indica vietile ramase.

• Acest set de constructie ninja format din 419 piese este un set minunat pentru baietii cu varsta intre 8 ani si 11 ani, si reprezinta un cadou minunat pentru copii. Nou aparut in ianuarie 2020, setul de constructie garanteaza bucurie nesfarsita la curse si ore de divertisment pentru micul tau ninja.

• Acest Vehicul de viteza LEGO este perfect pentru a te juca cu el acasa sau pentru a-l strecura si a-l lua cu tine pentru ore intregi de distractie. Bolidul Ninja masoara peste 6 cm inaltime, 33 cm lungime si 11 cm latime.

• Nu sunt necesare baterii pentru acest set de jucarii de curse – este pregatit sa participe la ore intregi de distractie fantastica palpitanta in lumea NINJAGO imediat ce este construit, asa ca nu trebuie niciodata sa tragi pe dreapta pentru a-l alimenta cu benzina.

• Este cadoul LEGO perfect pentru un tanar constructor. Caramizile si figurinele construibile sunt insotite de instructiuni usor de parcurs astfel incat Vehiculul tau LEGO de mare viteza sa fie gata de actiune rapid.

• Jucariile de constructie LEGO NINJAGO pentru copii le alimenteaza creativitatea si le permit sa evadeze intr-o lume de aventuri interesante, unde pot face echipa cu eroii lor ninja preferati pentru aventuri fara sfarsit in timp ce se lupta cu fortele malefice.

• Caramizile LEGO respecta cele mai inalte standarde din industrie de peste 60 de ani, astfel incat sa fie intotdeauna consecvente, compatibile si sa se desfaca cu usurinta de fiecare data.

• Caramizile LEGO utilizate pentru construirea acestui bolid au fost indelungat testate si respecta cele mai inalte standarde de siguranta si de calitate adoptate la nivel mondial. Stii ca esti pe maini bune atunci cand alegi o jucarie LEGO drept cadou pentru copiii tai.

 

Numar piese: 419.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti
Varsta 8 ani 10 ani 9 ani 11 ani
Interese Masini Vehicule
Colectie Ninjago
Poveste/Personaj Ninja
Material Plastic
Numar piese 419
Numar figurine 4
Abilitati dezvoltate Logica Indemanarea Concentrarea Inteligenta Gandirea Creativitatea Atentia Imaginatia
Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 398 mm
Latime 280 mm
Inaltime 229 mm
Greutate 2.34 Kg

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      419
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      Ninjago 
    • Poveste/Personaj
      Bolid ninja
    • Varsta
      7 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.