Luni - Vineri 9:00 - 18:00

LEGO Speed Champions - 2018 Dodge Challenger SRT Demon si 1970 Dodge Charger R/T 75893, 478 piese

Cod:

75893


Cod intern: #734121

  • Distribuie pe:
228,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Speed Champions - 2018 Dodge Challenger SRT Demon si 1970 Dodge Charger R/T 75893, 478 piese de la LEGO

Alege setul de masinute LEGO 2018 Dodge Challenger SRT Demon si 1970 Dodge Charger R/T si pune un zambet pe chipul juniorului tau! 

 

Cursele cu masinute sunt printre preferatele micutului tau? Atunci setul de jucarii de baieti 2018 Dodge Challenger SRT Demon si 1970 Dodge Charger din gama LEGO Speed Champions il va cuceri din prima clipa!

Viteza, viteza, acceleratie, vroom-vroom! Cum? La volan este o fetita? Se poate! Masinutele de jucarie LEGO au ajuns sa fie indragite si de micute, indeosebi pentru usurinta cu care pot fi construite si aspectul lor deosebit. 

Continand 478 de piese ce se monteaza usor, cu ajutorul unor instructiuni de folosire atent concepute pentru a oferi o experienta cat mai placuta, acest set cuprinde doua  modele de masinute: o masina de jucarie Dodge Challenger SRT Demon (de 4 cm inaltime, 14 cm lungime si 6 cm latime) si una Charger R/T 75893 (de 4 cm inaltime, 15 cm lungime si 5 cm latime). Practic, cuprinde o masinuta de curse ultra moderna si una, la fel de rapida, insa clasica, ambele prevazute cu spatii special create pentru soferi! 

Pe langa cele doua masinute de jucarie, in set mai sunt incluse: trei mini-figurine, un semafor (un brad de Craciun cu luminite, de 11 cm inaltime, 4 cm lungime si 3 cm latime), mai multe jante si o cheie pentru reparatii. Setul de joc, dat fiind faptul ca are in componenta piese de dimensiuni mici, nu este recomandat copiilor cu varste sub 7 ani! 

Lasa-l pe micutul tau sa aleaga modelul dorit, sa se urce la volanul lui si, cand semaforul spune START, sa porneasca intr-o super cursa in care isi va dovedi abilitatile de sofer. Desigur, experienta jocului va fi mai palpitanta daca o va imparti cu cel mai bun prieten! Sau cu tine! 

Construite pentru curse! Fiecare masina are anvelope de cauciuc si culori de curse.

Joc de curse! Semaforul de curse iti permite sa pui in scena o intrecere.

Detalii autentice de design! Jucarie de constructii cu minifigurine, accesorii si elemente alternative care ofera multe modalitati de joaca.

Construieste grozavele LEGO Speed Champions 75893 2018 Dodge Challenger SRT Demon si 1970 Dodge Charger R/T LEGO Speed Champions 75893 si pregateste-te pentru un duel de curse in linie dreapta intre o masina noua si o masina clasica! Activeaza clasicul Dodge Charger cu supra-alimentatorul si pune soferii de curse in cabine. Astepta sa se schimbe luminile din pomul de Craciun si pleaca in goana la viteza maxima. Cine va trece primul de steagul cu patratele in aceasta cursa istorica?

  • Include 3 minifigurine: un pilot Challenger, pilot Charger si un comisar de curse.
  • Masina construibila Dodge Challenger SRT Demon din 2018 gata de pornire are o carlinga pentru minifigurina, parbriz detasabil, roti cu anvelope de cauciuc, 2 seturi de jante, spoiler posterior, tevi de esapament duble, detalii autentice de design si autocolante decorative.
  • Muscularul, construibilul Dodge Charger R/T din 1970 are o carlinga pentru minifigurina, parbriz detasabil, roti cu anvelope de cauciuc, turbocompresor detasabil si capac alternativ de motor, elemente translucide stil lumina, si detalii autentice de design.
  • Scoate parbrizele pentru a plasa o minifigurina in fiecare masina.
  • Acest set de masina de jucarie include un semafor de curse in forma de pom de Craciun construibil, actionat de maneta, cu elemente translucide stil lumina.
  • Culiseaza maneta in jos pentru a aprinde luminile de start si porneste cursa.
  • Elementele accesorii includ casca pilotului Dodge Challenger, si cea a pilotului Dodge Charger, si sapca si steagul cu patratele ale comisarului de curse.
  • Dodge Challenger SRT Demon din 2018 masoara peste 4 cm in inaltime, 14 cm in lungime si 6 cm in latime.
  • Masina musculara Dodge Charger R/T din 1970 masoara peste 4 cm in inaltime, 15 cm in lungime si 5 cm in latime.
  • Semaforul de curse in forma de pom de Craciun masoara peste 11 cm in inaltime, 4 cm in latime si 3 cm in adancime.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti
Varsta 7 ani 8 ani 9 ani
Interese Masini
Colectie Speed Champions
Material Plastic
Numar piese 478
Numar figurine 3
Abilitati dezvoltate Simtul vizual Indemanarea Concentrarea Coordonarea mana-ochi Creativitatea Atentia Imaginatia
Culoare Multicolor

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip produs
      Joc de constructie
    • Pentru
      Copii
    • Numar piese
      478
    • Material
      ABS
    • Dezvoltare abilitati
      Atentie, Concentrare, Coordonare, Creativitate, Dexteritate, Logica
    • Colectie
      Speed Champions
    • Poveste/Personaj
      2018 Dodge Challenger SRT Demon si 1970 Dodge Charger R/T
    • Varsta
      9 ani+

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.