Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lampa de birou, cu LED, UNILUX Timelight - neagra

Cod:

UL-400110241


Cod intern: #2108085

  • Distribuie pe:
1.984,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Lampa de birou, cu LED, UNILUX Timelight - neagra de la Unilux


Ritmul circadian este un ritm biologic care guverneaza un set de procese fiziologice ale omului si animalului (abilitati cognitive, ciclul somn / veghe, ritmul cardiac, starea de spirit, memoria si temperatura corpului). Durata sa este de aproximativ 24 de ore si este reglata de lumina care joaca rolul de sincronizator. Omul petrece astazi mai mult de 80% din timpul sau in interior, supus iluminarii artificiale. Lipsa expunerii la lumina naturala conduce la perturbarea ritmului biologic si are ca rezultat o scadere a timpului zilnic de somn.
UNILUX isi dezvolta gama de lampi cu acest corp de iluminat inovator care sincronizeaza ritmul circadian al indivizilor prin reproducerea soarelui si a impactului acestuia asupra hormonilor.
In modul automat, ciclul circadian preprogramat va ofera exact lumina de care aveti nevoie (in temperatura si intensitate) la momentul potrivit al zilei, cu un confort vizual optim.
Modul manual permite reglarea nivelului de luminozitate pentru a va permite sa va bucurati de cea mai buna lumina posibila in orice tip de activitate.
TIMELIGHT este echipat cu port USB si incarcator de telefon fara fir (certificat Qi, compatibil cu toate smartphone-urile *). * Daca smartphone-ul dvs. nu este echipat cu o optiune de incarcare fara fir, pur si simplu adaugati o carcasa de incarcare Qi.
LED incorporat: putere nominala 6,5W.
Durata de viata a sursei 50 000h.
Comutator tactil Pornit / OPRIT sub cap.
Incarcator fara fir si port USB.
Materiale: aluminiu si ABS.
Cablu de alimentare 1,9 m.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.