Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Lampa de birou, cu LED, UNILUX Diva - neagra

Cod:

UL-400124560


Cod intern: #2108087

  • Distribuie pe:
636,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Livrare gratuita


Descriere Lampa de birou, cu LED, UNILUX Diva - neagra de la Unilux


Lampa LED eleganta, cu multe caracteristici tehnice, cum ar fi pad-ul de incarcare QI (inductiv) si iluminare reglabila.
Intensitatea luminii poate fi reglata in trei pasi. Temperatura culorii poate fi setata si la 3 niveluri de la alb cald la alb rece (3000, 4000 si 6000 K).
Suprafata de incarcare inductiva (certificata QI) si portul USB ofera posibilitati de incarcare pentru smartphone-uri si dispozitive mici.
Lampa de masa cu LED produce o lumina uniforma si confortabila.
Fara palpaire, fara lumina ametitoare si fara umbra, lampa va ajuta sa va ameliorati oboseala ochilor, fiind ideala pentru citit.
Liniile fine si piciorul stabil pentru economisirea spatiului fac ca lampa DIVA sa fie moderna, potrivita pentru orice birou.
LED incorporat: putere nominala 5W.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.