Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Placa de par Remington S8605 Advanced Colour Protect

Cod:

S8605


Cod intern: #357340

  • Distribuie pe:
185,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Placa de par Remington S8605 Advanced Colour Protect de la Remington

Parul super drept si plin de stralucire nu se va demoda niciodata, insa indreptarea zilnica a parului poate sa conduca de multe ori la disparitia luciului natural si la decolorarea parului. Va prezentam Placa de Indreptat Parul Inteligenta Advanced Colour Protect care iti permite sa-ti creezi cu usurinta stilul propriu, in timp aceasta iti va mentine parul sanatos si plin de culoare.

Microparticule sunt transferate in par prin Invelisul Ceramic Avansat ce are in compozitie Ulei de Shea si filtre UV. Oricare ar fi coafura dorita de tine, Placa de Indreptat Parul Advanced Colour Protect iti va oferi de fiecare data o performanta profesionala. Avand un timp de incalzire scurt, de doar 15 secunde, plus cele 5 setari de temperatura, intre 150-230°C, nu a fost niciodata mai simplu si mai rapid sa arati perfect pentru orice ocazie.

Daca esti in cautarea unor rezultate demne de saloanele profesioniste, aceasta placa de indreptat parul are o multime de caracteristici profesionale, printre care placile flexibile de 110 mm ce ofera o presare uniforma in timpul coafarii, dar si o functie de temperatura ridicata pentru a ajuta la fixarea coafurii.

*In comparatie cu invelisul ceramic standard Remington la 230°C dupa 5 cicluri

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Reglare temperatura
      Da
    • Oprire automata
      Da
    • Temperatura maxima
      Ecran digital integrat cu 5 setari de temperatura, intre 150-230 grade Celsius
    • Altele
      Tehnologie Unica de Protejare a Culorii Parului – Senzor inteligent de protejare impotriva caldurii excesive Invelis Ceramic Avansat cu Ulei de Shea si Filtre U.V. Pastreaza culoarea parului vie pe o perioada de 5 x mai lunga* Fixeaza intensitatea culorii, oferind un par cu o stralucire intensa Buton pentru pornirea si oprirea senzorului, plus indicator LED Ecran digital integrat cu 5 setari de temperatura, intre 150-230 grade Celsius Incalzire rapida in doar 15 secunde Placi flexibile de 110 mm ce ofera o presare uniforma Functie de blocare a temperaturii Functie de temperatura inalta Geanta eleganta de depozitare termorezistenta Oprire automata dupa 60 de minute Sistem de blocare pentru o depozitare usoara Voltaj universal Cablu rasucibil cu lungime de salon 3 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.