Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Panasonic Set 2 capete pentru periuta de dinti electrica , WEW0929, Alb/Albastru

Cod:

WEW0929W830


Cod intern: #280369

  • Distribuie pe:
45,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Set 2 capete pentru periuta de dinti electrica , WEW0929, Alb/Albastru de la Panasonic

Cap de perie Panasonic 4-în-1 cu suprafață de curățare pentru limbă (pachet de 2)
Noua perie 4-în-1 WEW0929 cu suprafața sa mare de perii, cu cele 3 tipuri diferite de peri și dispozitivul de curățare a limbii integrat, asigură o curățare eficientă, reducerea decolorării și o respirația proaspătă.Acestea sunt compatibile cu modelele de periuțe de dinți sonice Panasonic EW-DC12, EW-DP52, EW1012, EW-DL40, EW-DE92, EW-DL83
Trei tipuri diferite de periuțe și elementul de curățare a limbii asigură curățarea eficientă, reducerea petelor și o respirație proaspătă
image
image
3 tipuri diferite de peri pentru o îngrijire dentară perfectă
Perii mai lungi la capete și la mijloc curăță foarte bine suprafețele dentare neuniforme. Rândurile din mijloc de peri au o suprafață de contact deosebit de mare și reduc astfel decolorarea. Rândul exterior de peri curăță linia sensibilă a gingiei și buzunarele dinților cu capetele lor microfine.
image
Dispozitiv de curățare a limbii pentru o respirație proaspătă
Pe spate, WEW0929 oferă un dispozitiv de curățare a limbii care îndepărtează eficient depunerile bacteriene - o cauza principala a respiratiei urat mirositoare - si asigură astfel o respirație proaspătă.
 
Peri în formă de diamant pentru dinți albi
Perii din rândul din mijloc sunt tăiați în unghi și astfel au o suprafață de contact mare, în formă de romb. În acest fel, reduc decolorarea și, chiar fără a folosi pastă de dinți pentru albire, readuc albirea naturală a dinților într-o manieră deosebit de blândă.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
      WEW0929W830
    • Numar bucati/set
      2

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.