Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Robot de bucatarie Mixer cu bol MPM MRK-19 2200W, 6.5L, 6 trepte de viteza, Negru

Cod:

5903151018458


Cod intern: #2460010

  • Distribuie pe:
772,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Robot de bucatarie Mixer cu bol MPM MRK-19 2200W, 6.5L, 6 trepte de viteza, Negru de la MPM

Descriere

Unknown Image

Robotul MRK-19 este un ajutor profesionist in gatit. Sistemul de miscare face ca agitatorul nu numai sa se miste in jurul bolului, ci si sa se roteasca in jurul axei sale , amestecand in acelasi timp bine toate ingredientele.

Robotul MRK-19 este, de asemenea, un accesoriu la moda in bucatarie. Datorita designului si culorilor clasice, se va potrivi perfect intr-o bucatarie moderna sau in stil traditional.

Unknown Image

 

Un castron mare

Vasul de 6,5 litri cu maner din otel inoxidabil este foarte usor de folosit. Il puteti instala si scoate cu usurinta din robot. Datorita capacului special pentru bol , nu trebuie sa va faceti griji cu privire la curatenia in bucatarie. Veti adauga produsele necesare in timp ce robotul functioneaza fara mizerie inutila.

Unknown Image

De mare putere

Robotul planetar MRK-19 garanteaza eficienta! Motorul cu o putere maxima de 2200 W si functia de mixare multidirectionala fac duo-ul perfect.

Unknown Image

 

Functie puls si control al vitezei in 6 trepte

Functia Pulse si controlul vitezei in 6 trepte va permit sa amestecati si sa macinati produsele intr-un mod de puls. Poti pregati cu usurinta mase dure si, de asemenea, pe cele care trebuie framantate treptat.

 

Trei agitatoare interschimbabile

Robotul planetar MRK-19 este un dispozitiv ideal pentru framantarea oricarui tip de aluat. Setul include 3 agitatoare interschimbabile :

Un agitator cu finisaj siliconic, ideal pentru framantarea aluatului de drojdie, precum si a pastelor. Forma speciala si nervurile din silicon asigura indepartarea cu grija aluatul de pe partile laterale ale vasului.

Agitator pentru baterea maselor usoare ; smantana, albusuri, pandispan, creme de unt. Masele vor fi aerisite corespunzator, dand o aroma unica!

Foloseste agitatorul in forma de carlig pentru amestecarea maselor multicomponente cu acest varf pentru framantarea aluatului de paine, carne tocata, pateuri, peste, creme groase.

Unknown Image

Perfect pentru utilizarea de zi cu zi si de sarbatori

Robotul cu miscare planetara MRK-19 are multe aplicatii. Impreuna cu el, puteti pregati un pranz pentru intreaga familie sau o cina rafinata pentru prieteni. Confortul de utilizare este asigurat de picioare antiderapante si protectie impotriva pornirii in caz de asamblare necorespunzatoare. In setul cu aparat vei gasi si o spatula de silicon .

Unknown Image

Caracteristici tehnice:

Putere maxima: 2200W;

Reglarea vitezei: da;

Numar viteze: 6;

Mod puls: da;

Control mecanic;

Capacitate bol: 6.5 l;

Amestecare omnidirectionala;

Protectie impotriva pornirii atunci cand accesoriile sunt instalate incorect;

Accesorii incluse pentru: batare, amestecare, tocare, agitare + spatula

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MPM MRK-19
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Tip
      Clasic
    • Capacitate
    • Accesorii incluse
      batare, amestecare, tocare, agitare + spatula
    • Trepte de viteza
      6
    • Functii
      Framantare
      Amestecare
      Mixare oua
    • Material bol
    • Caracteristici cheie
      Sistem anti-alunecare
      Sistem siguranta
      Viteza variabila
    • Altele
      Lungime cablu: 1 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.