Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun auto Sparco F100K Albastru/gri (F100K-BL) 15-36 Kg

Cod:

T-MLX25574


Cod intern: #2368972

  • Distribuie pe:
139,61 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 11,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun auto F100K Albastru/gri (F100K-BL) 15-36 Kg de la Sparco

 Compania Sparco este cel mai mare și cel mai renumit producător de echipamente de siguranță din lume pentru mașini de curse și raliuri, cunoscut pe scară largă în seria Formula 1, WRC, NASCAR și nu numai. În soluțiile utilizate în scaunele auto Sparco, folosim experiența noastră de mulți ani în raliuri de mașini, cele mai inovatoare tehnologii de siguranță și soluții intuitive gata făcute care ușurează viața de zi cu zi de dragul copilului dumneavoastră.

 
Produsele noastre nu sunt doar calitate, precizie a manoperei, design original și, mai presus de toate, siguranță. Scaunele Sparco oferă siguranța utilizării și datorită selecției detaliate a materialelor utilizate în timpul producției - bunăstarea copilului tău.
Descrierea articolului
 
Scaun pentru copii Sparco original si ergonomic pentru copii cu varste intre 4 si 12 ani - greutate dedicata de la 15 la 36 kg. Scaunul are un invelis in multe combinatii de materiale si culori, usor demontat pentru spalare sau curatare.
 
Fiecare dintre produsele noastre are holograma originală Sparco.
 
Grupa: 2 +3
Greutate: 15-36 kg
Varsta: 4 - 12 ani (aproximativ)
Sistem de prindere: universal cu centurile de siguranta
Omologare: ECE R44/04
 
Securitate
Am testat părțile mobile ale scaunelor auto și proprietățile lor mecanice. De asemenea, am efectuat teste de accidente pentru a verifica dacă îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță. Toata tapiteria poate fi indepartata si spalata la 40 de grade.
Toate scaunele pentru copii SPARCO au certificate olandeze, care sunt un semn al celui mai înalt nivel de siguranță și calitate.
Fiecare scaun auto SPARCO are eticheta originală de omologare portocalie R44 ECE. Eticheta portocalie garantează că scaunul respectă cerințele de bază de siguranță ale standardului european de siguranță ECE R44.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Greutate bebe
      36 kg max
    • Omologari
      ECE R44 / 04
    • Functii
      Sistem de prindere: universal cu centurile de siguranta

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.