Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming Next Level Racing Suport Stand Pro pentru simulator de zboruri, Negru

Cod:

NLR-S032


Cod intern: #2506141

  • Distribuie pe:
2.909,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 31,35 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun Gaming Suport Stand Pro pentru simulator de zboruri, Negru de la Next Level Racing

Suport Next Level Flight Stand Pro

 

 

 

00:00
00:00
 

 

 

Va prezentam Next Level Racing® Flight Stand Pro – cea mai buna experienta de simulare a zborului. Cu suport pentru configuratii comerciale, aviatie generala si militare, acest stand de zbor ofera o experienta de simulare autentica. Stalpul central de montare HOTAS cu reglare inaltime si unghi permite o configuratie militara adevarata si compatibilitate cu electronicele majore de zbor. Designul larg al cadrului si placa pedalei carmei cu reglare in unghi, inaltime si laterala gazduieste o gama larga de pedale de carma. Adaptabil oricarui spatiu, acest suport este echipat cu roti pivotante care permit un transport usor. Bratul de zbor pivotant si suportul pentru mouse/tastatura cu reglare a unghiului ofera o gama de reglaje cu oportunitati de personalizare. Flight Stand Pro ofera posibilitati nelimitate pentru simularea zborului dumneavoastra. Upgrade la cabina completa Flight Simulator Pro cu adaugarea scaunului de zbor Next Level Racing® Pro*. Pentru o experienta mai captivanta, Flight Stand Pro este compatibil si cu Next Level Racing® Motion Plus Platform si Motion Platform V3 **.

**Next Level Racing® Flight Seat Pro este necesar sa fie combinat pentru a permite miscarea produsului compatibil.
* Next Level Racing® Flight Seat Pro este vandut separat.

 

O experienta de zbor adaptata

Next Level Racing® Flight Stand Pro ofera o gama de configuratii diferite pentru a se potrivi nevoilor fiecarui utilizator de zbor. Experimentati o simulare de zbor cu adevarat personalizabila cu Next Level Racing® Flight Stand Pro. Cu suport pentru configuratii comerciale, de aviatie generala si militare, va puteti adapta configuratia la nevoile dvs. specifice pentru o experienta autentica. Bratul de zbor pivotant si suportul pentru mouse/tastatura cu reglare a unghiului permit confort si usurinta de acces in timpul zborurilor lungi. Leaganul scaunului pentru jocuri previne rostogolirea inapoi atunci cand utilizati carmele, iar placa de prindere permite montarea usoara a accesoriilor. De asemenea, cu placi de zbor compatibile cu o gama larga de clapete de acceleratie si periferice HOTAS de pe piata, va puteti construi configuratia de vis. Flight Stand Pro are, de asemenea, un design larg de punte cu gauri pre-forate, permitand utilizatorilor sa ataseze o gama completa de periferice de zbor pe piata, oferind o experienta de simulare a zborului complet personalizabila.

 

 

Gama larga de ajustare

Next Level Racing® Flight Stand Pro ofera o adaptabilitate extinsa pentru o experienta optima de zbor. Stalpul central HOTAS poate fi detasat pentru configuratii comerciale, in timp ce o configuratie optionala este disponibila pentru bastoanele HOTAS extinse. Suportul unghiular HOTAS are o gama de reglare de 95 de grade, in timp ce bratul de zbor permite reglarea orizontala de 78 mm si ajustarea laterala de 103 mm. De asemenea, bratul de zbor stang se roteste pana la 49 de grade pentru un acces usor in si in afara statiei de zbor. Placa volanului are o grosime de 4 mm si poate fi reglata pentru inaltime cu 196 mm si unghi cu 48 de grade, in timp ce placa de zbor are o grosime de 3 mm. Aceste caracteristici reglabile permit utilizatorilor sa isi ajusteze configuratia la pozitia preferata pentru o experienta de zbor cu adevarat captivanta. Flight Stand Pro are, de asemenea, un design larg al puntii, cu gauri perforate, permitand utilizatorilor sa monteze o gama larga de periferice de zbor de la diferiti producatori alaturi de comenzile primare.

 


Construieste in felul tau

Gama Next Level Racing® Flight a fost conceputa si dezvoltata special pentru utilizatorii de zbor. Combinatia dintre Flight Seat Pro si Flight Stand Pro ofera o gama de configuratii diferite pentru a se potrivi nevoilor fiecarui utilizator de zbor. Combinatia este compatibila cu platforma Next Level Racing® Motion Plus, oferind o experienta de zbor si mai captivanta. In plus, Flight Stand Pro este compatibil cu Next Level Racing® Flight Seat Pro, asigurand o integrare perfecta. Cu configuratiile disponibile pentru configuratiile de aviatie generala, comerciale, spatiale, militare si elicoptere, utilizatorii pot alege configuratia perfecta pentru a se potrivi nevoilor lor. Utilizatorii de zbor pot crea o configuratie comerciala de zbor atasand o gama larga de joysticks, carme si clapete direct in cabina de pilotaj. O configuratie militara este posibila cu un design unic decupat al scaunului pentru a atasa stick-ul central Hotas direct pe bratul si placa unica a stick-ului central, oferind o experienta de lupta captivanta. Pentru aviatia generala, sunt prevazute mai multe placi adaptoare pentru a asigura compatibilitatea incrucisata a electronicelor de pe piata pentru a fi atasate direct la cockpit. Utilizatorii spatiului pot utiliza tava pentru tastatura si mouse inclusa pentru a atasa cele doua joystick-uri si pentru a avea tastatura si mouse-ul la indemana pentru cea mai reactiva experienta de joc.

 

 

Construit prin cunostinte de specialitate

De-a lungul anilor, Next Level Racing® a conceput solutii de zbor pentru unele dintre cele mai serioase aplicatii de pe planeta. Suntem mandri ca am furnizat cabine de pilotaj NASA®, Boeing®, Departamentul de Inginerie Aerospatiala a Universitatii Bristol, Cadeti ai Fortelor Aeriene australiene si britanice, Saitek®, Oshkosh Air Show, Pilotul european al anului James Moon si multe altele. Produsele Next Level Racing® Flight sunt proiectate pentru a fi modulare, permitand personalizarea usoara pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarui utilizator. Avand cunostinte de specialitate si feedback din partea clientilor din intreaga lume, mii de utilizatori din intreaga lume au incredere in simulatoarele de zbor Next Level Racing® in scopuri de antrenament si divertisment.

 

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Nu
    • Pernita cap
      Nu
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      Dimensiuni: 1160 x 1550 x 84 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.