Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming Next Level Racing Cockpit pliabil Simulator GT Lite Pro NLR-S031, Negru

Cod:

NLR-S031


Cod intern: #2506144

  • Distribuie pe:
1.409,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 10,45 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun Gaming Cockpit pliabil Simulator GT Lite Pro NLR-S031, Negru de la Next Level Racing

Cockpit pliabil Racing Simulator GT-Lite PRO, Next Level Racing NLR-S031

 

 

Caracteristici principale:

  • Cabina de curse in stil GT pentru o experienta de curse captivanta;
  • Scaun superior, confortabil, captusit, cu stil de curse GT pentru cockpit pliabil;
  • Design pliabil si usor pentru transport si depozitare usoara;
  • Cabina de asamblare rapida si usoara cu instructiuni detaliate;
  • Compatibil cu ampatamente DD entry-level de pana la 13 Nm.
  • Ajustari rapide fara instrumente pentru o configurare personalizata;
  • Compatibil cu schimbatoarele de viteze si frane de mana cu schimbatorul si suportul pentru frana de mana incluse;
  • Cabina de curse potrivita pentru copii si adulti de diferite dimensiuni.

 

 

Va prezentam Next Level Racing® GTLite Pro, cabina de curse pliabila perfecta in stil GT, care ofera atat estetica, cat si rezistenta oricarui pilot Sim. Proiectat avand in vedere ergonomia, acest cockpit ofera o experienta de curse captivanta la un pret accesibil. Compatibil si puternic pentru ampatamentul Direct Drive de pana la 13NM. Cu designul sau pliabil si usor, GTLite Pro este usor de transportat/rulat si depozitat, datorita celor doua roti cu role incorporate. Cadrul puternic si robust al cockpitului nu este doar atragator din punct de vedere vizual, ci si durabil, asigurandu-se ca poate rezista la sesiuni de curse intense. Scaunul, inspirat de adevaratul stil de curse GT, este proiectat pentru un confort maxim, cu captuseala sporita in zone specifice, cum ar fi partea inferioara a spatelui, coapsele si umerii. Reglajele principale ale cockpitului sunt fara instrumente si pot fi facute in doar cateva secunde, permitandu-va sa va reglati cu usurinta configuratia. GTLite Pro este acum compatibil atat cu schimbatorul de viteze, cat si cu frana de mana in acelasi timp, oferind o experienta de curse completa si accesibila.

 

 

00:00
00:00
 

 

 

Construit pentru a fi confortabil

Scaunul GTLite Pro cu design ergonomic ofera un sprijin excelent pentru sesiuni lungi de curse, in timp ce ramane rece si fara transpiratie, datorita materialelor sale respirabile si corpului din plasa. Spatarul si scaunul captusite cu spuma ofera suport lombar, umar si coapsa, in timp ce noul design de balamale inclinabile ofera trei unghiuri diferite ale spatarului din care sa aleaga. Inspirat de scaunele de curse GT Style, forma scaunului ofera o pozitie potrivita a corpului, sustinuta de suporturi laterale si aripi de umar, oferind o imersiune imbunatatita. Cu cinci ajustari diferite de inaltime disponibile, precum si optiunea de a alege intre un scaun mai putin adanc sau mai adanc, prin reglarea tensiunii tesaturii si ajustarea unghiului de sedere, inaltimea totala a scaunului este reglabila pentru a se potrivi utilizatorilor de toate dimensiunile. In plus, odata cu includerea noului design de balamale reclinabile pentru spatar, poti fi sigur ca vei concura in confort si incredere.

 

Construit pentru a fi compact

Carlinga Next Level Racing® GTLite Pro este proiectata sa se plieze cu electronicele atasate, facand posibila impachetarea si depozitarea. Cu cele doua roti cu role incorporate, cockpitul poate fi, de asemenea, rulat si depozitat cu usurinta, facandu-l perfect pentru cei cu spatiu limitat care doresc totusi o experienta de curse complet captivanta. Amprenta redusa a lui GTLite Pro il face o solutie compacta ideala pentru cockpitul de curse.

 

Construit pentru a fi rezistent

GTLite Pro se mandreste cu o rezistenta exceptionala pentru un cockpit pliabil si cu adaptabilitate, cu modelul sau de gauri actualizat in placa de roata pentru a se potrivi cu ampatamentele mai noi de pe piata, cu 2 curele de intarire pentru suport suplimentar pentru ampatament si compatibilitate cu ampatamente DD de pana la 13 Nm. Suportul pentru ampatament este imbunatatit si mai mult cu un ansamblu mai robust, gauri de montare actualizate pentru compatibilitate cu toate marcile de productie majore cu ampatament, reglare usoara a unghiului, cadru pivotant pentru ampatament si distanta reglabila a ampatamentului in 3 pozitii.

 

Construit pentru a se adapta

Cockpit-ul de curse GTLite Pro ofera suport pentru schimbator de viteze prin includerea placii de frana de mana universala Next Level Racing®, permitand utilizatorului sa foloseasca atat schimbatorul de viteze, cat si frana de mana simultan si este compatibil cu toate marcile majore de productie de schimbatori datorita orificiilor sale de montare actualizate. Suportul pedalei este, de asemenea, imbunatatit cu placi de pedale mai largi, compatibilitate cu toate marcile importante de productie de pedale, design imbunatatit al balamalei cadrului pedalelor si came cu clichet cu eliberare rapida pentru glisarea cu usurinta a pedalelor inainte sau inapoi in cateva secunde. Aceste caracteristici adaptive au strans laude de la mii de clienti care iubesc designul compact original al GTLite.

 

Ce contine pachetul:

- Next Level Racing® GTLite Pro Cockpit;

- Placa universala de frana de mana Next Level Racing®;

- Legaturi de gestionare a cablurilor;

- Feronerie pentru asamblare cu feronerie suplimentara pentru periferice de montare rigida;

- Instructiuni digitale de asamblare si videoclipuri de asamblare disponibile aici!

 

Compatibil cu urmatoarele produse Next Level Racing:

Next Level Racing® Lite Free Standing Monitor Stand  

Next Level Racing® HF8 Haptic Feedback Gaming Pad  

Next Level Racing® Floor Mat  

Next Level Racing® Free Standing Keyboard and Mouse Stand  

Next Level Racing® Free Standing Monitor Stand / Free Standing Triple Monitor Stand

Next Level Racing® Elite Free Standing Monitor Stand  

 

 

Mai jos videoclip cu tutorial de asamblare:

 

 

00:00
00:00
 

 

 

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Nu
    • Pernita cap
      Nu
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      Dimensiuni: 870 x 1700 x 1050 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.