Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming Next Level Racing Cockpit GTRacer Simulator, Negru

Cod:

NLR-R001


Cod intern: #2506162

  • Distribuie pe:
1.974,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 27,55 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun Gaming Cockpit GTRacer Simulator, Negru de la Next Level Racing

Cockpit Next Level Racing GTRacer Simulator Cockpit

 

 

 

00:00
00:00
 

 

 

O experienta de curse Full SIM

Cockpit-ul GTRacer Racing este poarta ta de intrare in lumea curselor simulate cu cockpit complet, oferind o experienta de curse captivanta, indiferent de jocul de curse de care esti pasionat. Simultan, GTRacer ofera un cockpit dedicat pentru curse, care permite utilizatorilor montarea volanului de curse, pedalele, manetele si frane de mana direct in cockpit. In plus, este compatibil universal cu lideri din industrie precum Thrustmaster, Logitech, Fanatec si Moza. Una peste alta, acest lucru asigura ca cockpit-ul GTRacer mentine compatibilitatea cu electronicele de curse sim. In cele din urma, fa urmatorul pas in calatoria ta in cursele sim si descopera lumea sporturilor competitive.

* Kitul motion si kitul Formula trebuie achizitionate separat.

 

 

Toate beneficiile simulatorului

Mai exact, GTRacer ofera ore de confort neintrerupt cu scaunul sau reglabil inclinabil in stil sport, care poate gazdui simulatoare de curse de toate formele si dimensiunile. In plus, suportul sau pentru functionalitatea schimbatorului de viteze si a franei de mana asigura adaptabilitatea la diferite discipline de curse, inclusiv rallycross, masini conventionale si drifting. De asemenea, GTRacer ofera atat confort, cat si ajustabilitate, toate in timp ce va scufundati in fiorul curselor sim. Elibereaza-ti pilotul interior.

 

 

Construit pentru SIM Racer

Mai presus de toate, GTRacer este conceput special pentru lumea curselor simulate, oferind o experienta de curse autentica care te cufunda in scaunul soferului masinii tale de curse preferate. Nu numai ca acest cockpit de curse sim autentic se integreaza perfect cu configuratia dvs. de joc, dar ofera si functionalitate imbunatatita care va imbunatateste experienta. In consecinta, va puteti bucura de un sentiment de stabilitate si confort care va va duce cursele sim la urmatorul nivel.

 

 

Performanta de neegalat

La fel de important, GTRacer adopta o abordare unica de design, asigurand performante de neegalat pentru concurenti. In plus, se mandreste cu un brat puternic al schimbatorului de viteze care ofera atat reglaj orizontal, cat si vertical, impreuna cu o placa de frana de mana universala. In plus, placa volanului are un model de gauri actualizat si unghiuri reglabile pentru o experienta personalizata. De asemenea, placa pedalei este echipata cu un model de gauri versatil, care garanteaza fiabilitatea in timpul curselor. In cele din urma, designul inovator al conexiunii cadrului va imbunatateste experienta de curse sim, asigurand o conducere stabila si placuta.

 

 

Continut pachet:

  • Next Level Racing® GTRacer Cockpit - Cadru, scaun si glisor pentru scaun;
  • Next Level Racing® Shifter si placa adaptoare pentru frana de mana;
  • Suport adaptor Buttkicker®.

 

Produse NLR compatibile:

  • Next Level Racing® Lite Free Standing Monitor Stand;
  • Next Level Racing® Elite Single Free Standing Monitor Stands (Black sau Carbon Grey);
  • Next Level Racing® Elite Free Standing Triple Monitor Stand (Black Edition);
  • Next Level Racing® Free Standing Single Monitor Stand;
  • Next Level Racing® Free Standing Triple Monitor Stand;
  • Next Level Racing® Free Standing Keyboard and Mouse Stand.

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Nu
    • Pernita cap
      Nu
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      Dimensiuni: 1624 x 694 x 1076 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.