Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Scaun Gaming Next Level Racing Cockpit Go Kart Plus Negru

Cod:

NLR-S034


Cod intern: #2506153

  • Distribuie pe:
2.875,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 21,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Scaun Gaming Cockpit Go Kart Plus Negru de la Next Level Racing

Cockpit Next Level Racing Go Kart Plus

 

 

 

00:00
00:00
 

 

 

Va prezentam cabina de pilotaj Next Level Racing® Go Kart Plus, conceputa pentru ca intreaga familie sa se bucure de ore intregi de distractie la curse. Indiferent daca te antrenezi pentru evenimente competitive de karting sau creezi zile interesante de curse in familie, acest cockpit este construit pentru a gazdui totul. Nu numai ca acest cockpit versatil este perfect atat pentru copii, cat si pentru adulti, oferind o experienta palpitanta de curse pentru toate varstele, dar permite si personalizarea. De asemenea, cu unghiul scaunului reglabil, cursorul pentru distanta scaunului si butoanele pentru distanta la pedala, puteti alege de la pozitionarea Go Kart pana la curse in stil GT. In plus, amprenta sa compacta si designul versatil il fac perfect pentru legaturile de familie si antrenamentele competitive. Pregateste-te sa experimentezi bucuria de a concura impreuna cu cockpitul Next Level Racing® Go Kart Plus.


 

Construit pentru familie

Dezlantuiti fiorul curselor sim pentru intreaga familie cu cabina de pilotaj Next Level Racing® Go Kart Plus. Proiectat pentru a gazdui atat copiii, cat si adultii, designul sau ergonomic reproduce pozitia autentica de Go Karting, asigurand confort si imersiune pentru cursele de diferite inaltimi de la 110-200 cm si tipuri de corp. Simultan, configuratia cockpitului Go Kart Plus poate fi utilizata pentru o gama larga de titluri de jocuri de curse. Scaunul in stil Go Kart proiectat la comanda, complet cu o husa din material premium, imbunatateste experienta de curse, oferind in acelasi timp optiuni usoare de curatare pentru parinti. Echipat cu rotile Next Level Racing® Lockable Castor, Go Kart Plus se poate deplasa fara efort intre camere pentru o depozitare convenabila atunci cand nu este utilizat.

 

 

Construit pentru antrenament

Obtineti un avantaj de antrenament pe care il ofera cockpitul Next Level Racing® Go Kart Plus. In plus, cu compatibilitatea sa cu Next Level Racing® Motion Plus Platform si Traction Plus Platform*, puteti experimenta o noua dimensiune a realismului de curse care va ajuta sa va perfectionati abilitatile. In plus, constructia robusta a cockpitului poate rezista celulelor de sarcina de ultima generatie si pedalelor hidraulice, asigurandu-se ca sesiunile tale de antrenament sunt la fel de riguroase ca si concurenta. Indiferent daca va perfectionati liniile de curse sau practicati depasiri impecabile, cabina Go Kart Plus este partenerul dvs. de antrenament dedicat, ajutandu-va sa va depasiti limitele si sa deveniti campion la curse.
*Necesita un kit de adaptor de miscare Go Kart Plus

 

 

Construit pentru personalizare

Cabina Next Level Racing® Go Kart Plus este mai mult decat o configuratie de curse – este o platforma pentru personalizare. Designul sau emblematic, inspirat de cursele Go Kart, devine unic al tau cu setul de bare de protectie Go Kart Plus si pachetul de autocolante incluse. In plus, adaugati numerele si literele de cursa pentru acea atingere personalizata. In plus, extinde-ti universul de curse cu accesorii precum Suporturile pentru monitor direct Go Kart Plus* si Kitul adaptor pentru miscare Go Kart Plus* pentru adaptabilitate la miscare, imbunatatindu-ti perfect configuratia.
*Achizitionat separat.

 

 

Construit pentru SIM Racing

Imbunatateste-ti calatoria de curse sim cu cabina de pilotaj Next Level Racing® Go Kart Plus. Conceput pentru a reproduce adevaratul Go Karting, acest cockpit ofera o experienta de neegalat pentru entuziastii care cauta autenticitate. In plus, poate fi folosit pentru titluri populare de jocuri de curse sim. In acelasi timp, stalpul central al volanului cu inaltime si unghi reglabil, impreuna cu placa de pedala reglabila in unghi rapid si orizontal, va asigura ca gasiti configuratia perfecta pentru stilul dvs. de curse. In plus, compatibil cu o gama larga de configuratii de volan, de la nivel de baza pana la roti cu tractiune directa de pana la 13 NM, acest cockpit este conceput pentru a va elibera potentialul de curse. Cu unghiuri reglabile si distanta pentru pozitiile scaunului, rotii si pedalei, puteti alege de la Go Kart la curse in stil GT, facandu-l ideal atat pentru sesiunile de antrenament competitive, cat si pentru competitiile prietenoase in familie.

 

 

Continut pachet

  • Cadru si scaun Next Level Racing® Go Kart Plus;
  • Rotile cu blocare Next Level Racing;
  • Kit bara de protectie cuplat cu pachet de autocolante (cifre si litere);
  • Glisoare pentru scaune;
  • Husa de scaun Next Level Racing® Go Kart Plus;
  • Suportul adaptor Buttkicker.

 

Produse NLR compatibile

  • Suport pentru monitor direct Next Level Racing Go Kart Plus;
  • Kit adaptor de miscare Next Level Racing Go Kart Plus;
  • Suporturi de monitorizare de sine statatoare Next Level Racing Elite;
  • Suport independent pentru tastatura si mouse Next Level Racing;
  • Suport pentru monitor, independent, Next Level Racing Lite;
  • Covorasul Next Level Racing.

Specificatii tehnice


  • General
    • Greutate admisa
    • Pernita lombara
      Nu
    • Pernita cap
      Nu
    • Culoare
      Negru
    • Altele
      Dimensiuni: 1700 x 830 x 540 mm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.