Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sistem auto JVC KW-M560BT car media receiver Black 200 W Bluetooth

Cod:

KWM-560BT


Cod intern: #1052714

  • Distribuie pe:
1.580,99 lei TVA inclus

Disponibilitate:
1 buc resigilata in stoc
Pret resigilat: 1.199,00 lei


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Sistem auto JVC JVC KW-M560BT car media receiver Black 200 W Bluetooth

    Ambalaj deschis pentru proba

    Pret resigilat: 1.199,00 lei

Descriere Sistem auto JVC KW-M560BT car media receiver Black 200 W Bluetooth de la JVC

Compatibil Apple CarPlay, Android Auto si Mirroring pentru Android prin USB, Ecran tactil capacitiv de 6.8", USB 1.5A, Bluetooth® incorporat, conectare automata smarthphone, compatibil camera marsarier


Navighezi simplu si rapid prin Apple CarPlay sau Android Auto
Navighezi, comunici si redai muzica folosind sistemul inteligent de control vocal. Apple CarPlay si Android Auto simplifica mai mult ca oricand folosirea caracteristicilor utile ale smartphone-ului chiar si atunci cand te afli la volan. Trebuie doar sa te conectezi la dispozitivul KWM560BT prin USB pentru a vedea toate informatiile de care ai nevoie pe ecranul tactil de mari dimensiuni.

Calatoriile au devenit mai simple ca oricand. Primesti indicatii de orientare in timp real, fara a lua mainile de pe volan. Navighezi cu usurinta catre destinatia finala sau cauti cele mai bune locuri in care poti opri pe traseu.
Iti place sa vorbesti la telefon din masina?
Nimic mai simplu. Conectezi prin functia Bluetooth smarthphone-ul la sistemul audio al masinii si poti primi/efectua apeluri telefonice in sistem hands-free. In acest fel ai propriul carkit.

Te bucuri de un sunet clar, fara ecou in timpul convorbirilor gratie microfonului extern inclus in pachet.
Asculti muzica preferata la o calitate deosebita a sunetului
Noile tehnologii de la JVC imbunatatesc calitatea sunetului pentru ca tu sa ai calatorii cat mai placute. Tehnologiile de ultima generatie precum  K2, sound lift, space enhacement sau sound response aduc muzica in mod optim pentru sofer si pasageri pentru experiente auditive exceptionale.

Setezi sunetul asa cum iti place utilizand una din cele 12 presetari disponibile in egalizatorul EQ13 sau il personalizezi conform propriilor preferinte.
Vrei sunet si mai puternic? Conectezi cu usurinta un subwoofer si un amplificator folosind cele 2 iesiri de 2.0V disponibile. Controlul subwooferului se face direct din unitatea centrala.
Panou tactil rezistiv clar, cu vizibilitate excelenta a interfetei
Panoul tactil rezistiv clar cu transparenta ridicata si iluminare inalta imbunatateste vizibilitatea pictogramelor si simplifica utilizarea functiilor. Utilizarea este intuitiva gratie designului usor de folosit al interfetei cu taste mari.

Conectezi prin USB smarthphone-ul tau si  continutul care te intereseaza din dispozitivul tau este preluat prin aplicatiile CarPlay, respectiv Android Auto si este transpus pe ecranul mare al receptorului multimedia. Astfel ai acces la navigatie, telefon, mesaje si muzica prin simpla atingere a ecranului, ceea ce iti permite sa ramai concentrat asupra drumului.
Convorbiri fara griji prin BluetoothR
Respecti legislatia in vigoare privind efectuarea convorbirilor telefonice in timpul condusului cu aceasta unitate. Folosind functia de asociere rapida si sigura efectuezi apelurile sau raspunzi la apelurile primite

Muzica nelimitata si autonomie mai mare
Pe langa redarea melodiilor, portulUSB de 1.5 A furnizeaza energie pentru incarcarea dispozitivului.
Calitatea sunetului de la JVC
Time alignment: este o tehnologie care permite sincronizarea sunetului. 

Selectand tipul de boxa si distanta fata de centrul pozitiei de ascultare unitatea principala va regla automat sincronizarea iesirii sunetului de la fiecare boxa, astfel incat sunetul sa ajunga exact in acelasi timp la pozitia de ascultare.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      KW-M560BT

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.