Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Smartwatch Aukey SW-1S 1.69", 2.5D curved glass, Negru

Cod:

36025


Cod intern: #2481739

  • Distribuie pe:
118,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Smartwatch SW-1S 1.69", 2.5D curved glass, Negru de la Aukey

Smartwatch-ul Aukey SW-1S (gri)

Smartwatch-ul Aukey SW-1S este companionul perfect pentru fiecare zi. Dispune de un afișaj clar de 1,69 inch care îți va permite să citești mesajele și să folosești toate funcțiile în mod confortabil. Durata de utilizare ajunge până la 12 zile cu o singură încărcare. Oferă peste 30 de moduri sport, monitorizare precisă a stării de sănătate, inclusiv ritm cardiac și intensitatea oxigenului în sânge, și monitorizarea somnului. De asemenea, primești notificări de la aplicațiile tale preferate de social media și poți efectua apeluri telefonice

Aukey/SW-1S/8

Afișaj de 1,69 inch

Utilizarea smartwatch-ului tău va fi mai ușoară datorită ecranului mare de 1,69 inch, care este realizat din sticlă 2.5D rotunjită. Poți, de asemenea, să alegi din peste 300 de modele de cadran disponibile, făcând astfel personalizarea aspectului smartwatch-ului ușoară pentru a se potrivi preferințelor tale.

Aukey/SW-1S/6

Menține-te în formă

Smartwatch-ul Aukey SW-1S este un adevărat companion pentru un stil de viață activ. Oferă peste 30 de moduri sport diferite care îți permit să urmărești și să analizezi în mod precis antrenamentele tale. Indiferent dacă ești fan al alergării, ciclismului sau escaladării, smartwatch-ul îți va ajuta să îți îmbunătățești continuu abilitățile și să obții rezultate tot mai bune. Alege sportul tău preferat sau încearcă ceva nou - decizia îți aparține!

Aukey/SW-1S/10

Monitorizează-ți sănătatea

Acum poți înțelege mai bine corpul tău și poți lua decizii mai informate despre sănătatea ta. Smartwatch-ul este dotat cu senzori preciși și algoritmi avansați pentru monitorizarea ritmului cardiac și a intensității oxigenului în sânge pe parcursul întregii zile. Există, de asemenea, o funcție de monitorizare a somnului, astfel încât să poți urmări calitatea și perioada de somn. Cu aceste informații, poți îmbunătăți calitatea somnului, ceea ce duce la o dispoziție și performanță mai bune pe tot parcursul zilei.

Aukey/SW-1S/7

Toate notificările pe încheietura mâinii tale

De acum înainte, nu vei rata niciun mesaj important! Smartwatch-ul te ține la curent cu notificările de la aplicații precum Facebook, Instagram sau Messenger. Însă asta nu e tot! Microfonul și difuzorul încorporate îți permit să efectuezi apeluri telefonice fără să scoți telefonul din buzunar - doar conectează smartphone-ul la smartwatch prin Bluetooth.

Aukey/SW-1S/4

Inclus smartwatch cablu de încărcare magnetic manual de utilizare Producător Aukey Model SW-1S Culoare Gri Afișaj 1,69 inch Durata de funcționare Până la 12 zile (utilizare normală)
Până la 10 zile (utilizare intensă) Număr de moduri sport 30+ Rezistență la apă IP68
 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
  • Ecran
  • Conectivitate
    • Wi-Fi
      Nu
    • Bluetooth
      Da
    • GPS
      Nu
    • NFC
      Nu
    • SIM Slot
      Nu

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.