Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Smartwatch Aukey SW-2U 1.43" AMOLED

Cod:

36003


Cod intern: #2481718

  • Distribuie pe:
228,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Smartwatch SW-2U 1.43" AMOLED de la Aukey

Smartwatch 2 ultra Aukey SW-2U (piele maro)

Ceasul inteligent Aukey SW-2U combină perfect designul elegant cu tehnologia inovatoare. Vă permite să alegeți dintre mai mult de 10 moduri de sport, în timp ce senzorii avansați vă monitorizează ritmul cardiac și nivelul de oxigen din sânge, având grijă de sănătatea dumneavoastră. Durata sa lungă de viață a bateriei înseamnă că îl puteți purta zile întregi fără a fi reîncărcat, în timp ce funcția de alertă prin mesaje și capacitatea de apel telefonic îl fac un partener indispensabil de zi cu zi.

Aukey/SW-2U/6

Ecran AMOLED

Obțineți acces convenabil la toate funcțiile smartwatch-ului! SW-2U are un ecran AMOLED de 1,43 inchi care oferă o imagine clară și o saturație uimitoare a culorilor. Dar asta nu este tot! De asemenea, puteți personaliza aspectul afișajului în funcție de preferințele dvs. alegând dintre cele peste 100 de modele de cadran disponibile.

Aukey/SW-2U/3

Pregătit pentru activitate fizică

Pregătește-te pentru noi provocări și atinge-ți obiectivele sportive! Ceasul inteligent oferă mai mult de 10 moduri de sport care vă vor permite să vă monitorizați și să analizați și mai precis antrenamentele. Yoga, ciclism sau poate alergare? Cu siguranță vei găsi ceva care să ți se potrivească!

Aukey/SW-2U/7

Sănătatea în primul rând

Ceasul inteligent Aukey SW-2U va avea grijă și de sănătatea ta. Echipat cu senzori avansați, vă monitorizează în mod regulat ritmul cardiac și nivelul de oxigen din sânge, oferind informații prețioase despre sănătatea dumneavoastră. Dispozitivul oferă, de asemenea, o funcție de monitorizare a somnului care vă urmărește somnul, analizându-i profunzimea și durata și apoi oferă rapoarte detaliate.

Aukey/SW-2U/5

Timp lung de funcționare

Aukey SW-2U este gata să vă însoțească mult timp! Datorită bateriei sale de lungă durată, oferă până la 14 zile de funcționare cu utilizare standard sau până la 10 zile cu utilizare intensă. Iar modul de afișare permanent vă permite să vă bucurați de funcțiile sale timp de 5 zile.

Aukey/SW-2U/10

Rămâi conectat

Acum ai tot ce ai nevoie la încheietura mâinii! Ceasul inteligent vă ține la curent cu notificările aplicației sau cu mesajele SMS, astfel încât să fiți sigur că nu veți rata un mesaj important. În plus, datorită microfonului și difuzorului încorporate, sunteți liber să efectuați apeluri telefonice oriunde v-ați afla.

Aukey/SW-2U/9

Design elegant

Ceasul inteligent SW-2U combină funcționalitatea excepțională cu un design elegant. Echipat cu o curea din piele, se imbina perfect cu o varietate de stiluri si este o adevarata placere de purtat. În plus, datorită certificării sale rezistente la apă IP68, ceasul inteligent este gata să funcționeze chiar și în condiții grele. Îl puteți folosi cu încredere în timp ce înotați, alergați în ploaie sau sub duș.

Aukey/SW-2U/2

Producător Bine
Model SW-2U
Afişa 1.43" AMOLED
Timp de funcționare Până la 14 zile (utilizare standard) Până la 10 zile (utilizare intensă) Până la 5 zile (afișaj permanent)
Numărul de moduri sportive 10+
Rezistenta la apa IP68

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Compatibilitate
    • Altele
      Până la 14 zile (utilizare normală) Până la 10 zile (utilizare intensivă) Până la 5 zile (afișare permanentă)
  • Ecran

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.