Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tracer Cooler pentru laptop de 17" 1200RPM Negru

Cod:

TRASTA46888


Cod intern: #918945

  • Distribuie pe:
110,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Cooler pentru laptop de 17" 1200RPM Negru de la Tracer

Placa de racire TRACER GAMEZONE Transform 17"

Esti unul dintre acei oameni care folosesc laptopul atat la serviciu, cat si in fiecare moment liber? Sau poate esti un jucator pasionat absorbit de ore de maratoane de jocuri? Atunci problema supraincalzirii dispozitivului nu ar trebui sa va fie straina. Cu toate acestea, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la echipamentul dumneavoastra - cu placa de racire Tracer Transform, ii veti asigura eficienta si siguranta.

-Se potriveste cu notebook-uri de la 12" la 17".
-Iluminare de fundal cu LED albastru.
-Reglarea unghiului de inclinare - 5 pozitii.
-Pana la 6 ventilatoare silentioase si eficiente.
- Lacat de siguranta.
-Suport de telefon util.
- Capacitatea de a regla viteza ventilatoarelor.
- Doua porturi USB 2.0.

Racire eficienta
Padul de racire TRACER Transform 17" este un dispozitiv din seria GAMEZONE conceput pentru utilizatorii pretentiosi care isi folosesc laptopul atat pentru munca, cat si pentru divertisment. Este echipat cu 6 ventilatoare silentioase, eficiente, care asigura o racire eficienta chiar si dupa multe ore de utilizare intensiva. regulatorul de viteza a ventilatorului va permite sa reglati functionarea acestora in functie de nevoile individuale, iar iluminarea de fundal cu LED albastru ofera intregului aspect modern, eficient.Datorita suprafetei perforate special concepute, suportul disipeaza mult mai bine caldura, asigurand functionarea neintrerupta a dispozitivului dumneavoastra.

Lucru confortabil
Reglarea convenabila si stabila va permite sa setati statia la unul dintre cele 5 unghiuri selectate, ceea ce va permite sa plasati laptopul la nivelul ochilor si, in plus, va sporeste confortul de lucru. Incuietori speciale protejeaza dispozitivul de alunecare de pe suport. Tracer Transform se potriveste oricarui laptop de la 12” la 17”, facandu-l un accesoriu extrem de versatil care va functiona cu majoritatea notebook-urilor. In plus, setul include un suport special conceput care va permite sa atasati comod telefonul mobil - in acest fel, tot ce aveti nevoie la serviciu este la indemana.

Usoare si durabile
Suportul Tracer este fabricat din metal si plastic de inalta calitate, ceea ce ii asigura durabilitatea pentru utilizarea de zi cu zi. Designul usor si portabil inseamna ca il puteti lua oriunde si nu va ocupa mult spatiu in bagaj. Suportul Tracer este alimentat direct de la laptop printr-un cablu USB detasabil, deci nu necesita o sursa de alimentare externa suplimentara, iar HUB-ul USB cu doua porturi va permite sa conectati dispozitive periferice suplimentare la acesta.


dimensiuni: 400 x 270 x 36mm
 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.