Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tracer Suport de racire pentru laptop de 17" 1000RPM Negru

Cod:

TRASTA46889


Cod intern: #918955

  • Distribuie pe:
144,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Suport de racire pentru laptop de 17" 1000RPM Negru de la Tracer

Placa de racire TRACER GAMEZONE Streamer de 17 inchi

Folosirea unui laptop timp de multe ore provoaca incarcare pe procesor si, ca urmare, supraincalzirea dispozitivului. Acum, insa, puteti asigura siguranta notebook-ului si un confort exceptional de lucru. Acest lucru este absolut posibil cu placa de racire Tracer Streamer! Placa de racire Tracer Streamer apartine seriei populare Gamezone, creata special pentru utilizatorii care apreciaza combinatia dintre cea mai inalta calitate a manoperei cu functiile avansate ale echipamentelor de gaming.

-Se potriveste cu notebook-uri de pana la 17".
-Iluminare de fundal LED RGB.
-Reglarea unghiului de inclinare - 7 pozitii.
-Ventilatoare silentioase, eficiente.
- Lacat de siguranta.
-MUFA USB.

Lucrati in siguranta si eficient
Tracer Streamer este o placa de racire functionala si practica din seria GAMEZONE, dezvoltata pentru a raspunde nevoilor celor mai pretentiosi utilizatori. Este echipat cu 6 ventilatoare care functioneaza la o viteza de pana la 2600 rpm, oferind notebook-ului tau o racire excelenta, iar tu - confort de utilizare, deoarece nivelul de zgomot creste nivelul la care functioneaza este de doar 17 dB. Viteza ventilatorului este reglabila - astfel incat sa o puteti ajusta cu usurinta la nevoile si modul de functionare.

Potrivire perfecta
Suportul Tracer este un accesoriu foarte universal - poate gazdui chiar si laptopuri mari de pana la 17 cm. - iar incuietorile speciale vor proteja dispozitivul impotriva alunecarii accidentale. Un avantaj foarte practic este abilitatea de a seta suportul la unul dintre cele 7 unghiuri, datorita caruia puteti plasa laptopul astfel incat sa fie confortabil de lucru sau de jucat. HUB-ul USB va va permite sa conectati dispozitive suplimentare, cum ar fi un mouse sau o tastatura, ceea ce va face confortul de utilizare comparabil cu cel al unui computer desktop.

Acasa si din mers
Tracer Streamer se caracterizeaza prin manopera de inalta calitate, care va asigura o utilizare pe termen lung, fara probleme si rezistenta la deteriorare. Designul suportului este usor si subtire - il puteti impacheta cu usurinta intr-o geanta si il puteti lua in calatorie. Lumina de fundal LED multicolora subliniaza designul modern al dispozitivului, facand lucrul cu acesta nu doar o necesitate, ci si o placere.

Dimensiuni: 426*280*37mm

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.