Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tastatura Modecom 5200U Wired, Black

Cod:

K-MC-5200U-100


Cod intern: #2139205

  • Distribuie pe:
96,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Tastatura 5200U Wired, Black de la Modecom

Tastatură cu fir Modecom MC-5200U Negru

Descriere:

Mecanism foarfecă

Tastatura Modecom MC-5200U se bazează pe mecanismul de tip foarfecă. Mecanismul foarfecei își datorează numele picioarelor mobile și flexibile, a căror formă seamănă cu foarfeca. Tasta atașată la membrană cu picioare "foarfece" face ca tastarea pe tastatură să fie nu numai confortabilă, ci pur și simplu plăcută. Utilizatorul tastaturii va avea impresia că degetele sale curg într-un ritm uniform pe tastele moi și plăcute la atingere. Tastele de tip foarfecă răspund foarte repede la presiune. Ele produc, de asemenea, un sunet plăcut, doar pentru utilizator, foarte silențios. Acest tip de mecanism este frecvent utilizat în laptop-uri.

Ideal pentru a lucra acasă sau la birou

Designul minimalist se va potrivi perfect în echipamentele interioare moderne și clasice. Datorită tehnologiei de comutare utilizate (mecanism foarfecă bine cunoscut de la laptop-uri), tastarea textului sau lucrul la numere în mediul MS Office este o plăcere. Tastatura ergonomică și confortabilă va fi o alegere excelentă pentru orice lucrare de birou.

Cablu lung la tastatură de dimensiuni complete

Tastatura full-size cu butoane multimedia este o comoditate de a lucra cu numere, datorită secțiunii numerice ușor accesibile. Cablul lung de 1,8 metri asigură funcționarea liberă.

Profil cheie scăzut

Vă simțiți grozav să tastați și să lucrați la laptop? Sau se datorează obișnuinței? Mecanismul foarfecă utilizat în tastatură vă permite să lucrați într-un mod familiar și plăcut.

Liniștea dorită

Dacă separați în mod clar granița dintre echipamentele de jocuri și echipamentele pentru muncă sau studiu, acest produs este pentru dvs. Întrerupătoarele sunt silențioase și sunt realizate special pentru ore întregi de tastare.

Reglați înclinarea tastaturii

Designul subțire al tastaturii îmbunătățește ergonomia și reduce oboseala atunci când tastați ore întregi. În același timp, puteți ajusta cu ușurință și convenabil unghiul tastaturii datorită picioarelor. Lucrul la tastatură va fi plăcut și nu va provoca o senzație neplăcută de disconfort. O alegere excelentă pentru orice lucrare de birou.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Modecom 5200U Wired, Black
  • Specificatii tehnice
    • Numar taste
      104
    • Taste multimedia
      Da
    • Tip
      Multimedia
    • Culoare
    • Interfata
      USB
    • Tehnologie
    • Mouse
      Nu
    • Greutate
      450 g
    • Dimensiuni (L x l x h)
      435x 126 x 22 mm
    • Altele
      Lungime cablu: 1,8 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.