Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Uscator de par Laifen Swift Special 1600 W, Negru

Cod:

28368


Cod intern: #2030939

  • Distribuie pe:
762,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Uscator de par Swift Special 1600 W, Negru de la Laifen

Uscator de par Laifen Swift Special Ion (negru)

Ti-e teama ca uscarea frecventa va va deteriora parul? Sau poate te lupti constant cu problema parului electrizant si incretit? Daca da - uscatorul profesional cu ionizare Laifen Swift Special va fi o alegere excelenta pentru tine! 200 de milioane de ioni negativi, mai multe moduri de functionare, viteza, eficienta, nivel scazut de zgomot (59 dB), turatie impresionanta a motorului, pana la 3 duze din care sa aleaga, usurinta si dimensiuni reduse sunt caracteristicile dispozitivului. Laifen este un brand premium care a avut grija de fiecare detaliu, motiv pentru care nivelul de calitate al produsului este egal cu cel mai popular uscator de pe piata si cu siguranta va raspunde asteptarilor dumneavoastra.

 

De dragul parului sanatos

 

Uscatorul Laifen Swift Special elibereaza pana la 200 de milioane de ioni negativi. Ce inseamna asta in practica? Parul tau va fi mai neted, placut la atingere si - mai presus de toate - va fi aranjat asa cum iti doresti. Folosind uscatorul Laifen, iti vei usca rapid parul fara a-l deteriora cu aer excesiv de fierbinte. Senzorul monitorizeaza temperatura aerului de pana la 100 de ori pe secunda. Utilizarea dispozitivului este complet sigura.

 

Diverse moduri de operare

 

Tu alegi care mod de uscare este cel mai potrivit pentru parul tau. Operarea este extrem de simpla - indicatorul LED va va informa despre modul selectat. Rosul indica faptul ca uscatorul sufla aer cald (80°C), galben inseamna aer cald (50°C), iar albastru inseamna aer rece (temperatura camerei). Tinand apasat butonul corespunzator, se activeaza functia de circulatie a aerului, timp in care va puteti bucura alternativ de aer cald si rece. De asemenea, puteti seta puterea si viteza (mare/mica).

 

Design bine gandit

 

Pentru ca utilizarea uscatorului Laifen Swift Special sa fie cat mai confortabila, fiecare detaliu a fost ingrijit. Dispozitivul este cu pana la 60% mai subtire si cu 75% mai usor decat uscatorul standard, astfel incat sa va puteti usca parul confortabil, fara a va incorda incheietura. Dimensiunea compacta si usurinta fac posibil ca un copil sa manipuleze dispozitivul si sa-si usuce parul singur. Puteti lua cu usurinta dispozitivul in calatorii, deoarece nu va ocupa mult spatiu in geanta. Folosind uscatorul marca Laifen, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la tulburarea somnului celorlalti membri ai gospodariei. Nivelul de zgomot al dispozitivului este de doar 59 dB, astfel incat sa va puteti usca parul confortabil in orice moment.

 

Efecte satisfacatoare

 

Functiile uscatorului de par Laifen Swift Special faciliteaza coafarea, indiferent de tipul de par. Setul include 2 concentratoare si un difuzor. Concentratorul de styling este perfect pentru parul drept. Pentru parul cret, dispozitivul este echipat cu un difuzor de styling. In plus, utilizarea dispozitivului va va face parul cu 19% mai stralucitor, cu 15% mai neted si cu 40% mai putin cret.

 

Siguranta utilizarii

 

Utilizarea uscatorului Laifen Swift Special este complet sigura si va minimiza deteriorarea parului cauzata de uscarea frecventa.Pentru a evita defectiunile echipamentului si pentru a va asigura ca aerul care iese din orificiul de admisie al uscatorului este intotdeauna curat, se recomanda sa curatati filtrul in mod regulat cu o perie moale sau o carpa uscata. Asamblarea si dezasamblarea dispozitivului este extrem de simpla, astfel incat sa puteti curata cu usurinta filtrul si sa va asigurati o calitate buna a aerului pentru uscarea parului.

 

Inclus:

 

  • Uscator Laifen Swift Special x1
  • butuc x2
  • difuzor x1
  • manual de utilizare x1

Specificatie:

Producator Laifen
Model Swift Special
Viteza fluxului de aer 22 m/s
Ioni negativi 200 milioane/cm³
Nivelul volumului 59 dB
Tensiune 120/230V
Frecventa 60/50 Hz
Putere 1400W(120V)/1600W(230V)
viteza motorului 110.000 rpm
Dimensiuni uscator 270 x 70 x 89 mm
Numarul de sfaturi din set 3
Culoare Negru

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      28368
    • Culoare
      NEGRU
  • Specificatii
    • Putere
    • Ionizare
      Da
    • Nivele de temperatura
      3
    • Accesorii incluse
      Uscator Laifen Swift Special x1
      butuc x2
      difuzor x1
      manual de utilizare x1
    • Functii
      viteză de 110.000 rpm, viteza vântului atinge 22 m/s
    • Altele
      2-8 minute pentru a usca părul

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.