Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Uscator de par Laifen Swift Special 1400 W, Rosu

Cod:

28365


Cod intern: #2030937

  • Distribuie pe:
760,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Uscator de par Swift Special 1400 W, Rosu de la Laifen

Uscator de par cu ionizare Laifen Swift (rosu)

Esti ingrijorat ca parul tau va fi deteriorat din cauza uscarii frecvente? Sau poate te lupti constant cu problema parului electrizant si incretit? Daca da - uscatorul de par profesional cu ionizare Laifen Swift va fi o alegere excelenta pentru tine! 200 de milioane de ioni negativi, mai multe moduri de functionare, viteza, eficienta, nivel scazut de zgomot (59 dB), turatie impresionanta a motorului, usurinta si dimensiuni reduse sunt caracteristicile dispozitivului. Laifen este un brand premium care s-a ocupat de fiecare detaliu, astfel incat nivelul sau de calitate este comparabil cu cel mai popular uscator de pe piata si cu siguranta va raspunde asteptarilor dumneavoastra.

imagine

De dragul parului sanatos

Uscatorul Laifen Swift elibereaza pana la 200 de milioane de ioni negativi. Ce inseamna asta in practica? Parul tau va fi mai neted, placut la atingere si – mai presus de toate – va fi coafat asa cum vrei tu sa fie. Folosind un uscator de par Laifen, iti poti usca rapid parul fara a-l deteriora cu aer excesiv de cald. Senzorul monitorizeaza temperatura aerului de pana la 100 de ori pe secunda. Utilizarea dispozitivului este complet sigura.

imagine

Diverse moduri de operare

Tu alegi care mod de uscare este cel mai potrivit pentru parul tau. Operarea este extrem de simpla - indicatorul LED va va informa despre modul selectat. Culoarea rosie inseamna ca aerul cald (80°C) este eliberat din uscator, galben - aer cald (50°C) si albastru - aer rece (temperatura camerei). Tinand apasat butonul corespunzator, se activeaza functia de circulatie a aerului, timp in care va puteti bucura de aer cald si rece alternativ. De asemenea, puteti seta puterea si viteza (mare/mica).

imagine

Design bine gandit

Fiecare detaliu a fost ingrijit pentru ca utilizarea uscatorului Laifen Swift sa fie cat mai confortabila. Dispozitivul este cu 60% mai subtire si cu 75% mai usor decat uscatorul de par standard, astfel incat sa va puteti usca parul confortabil, fara a va incarca incheietura mainii. Dimensiunea compacta si usurinta inseamna ca chiar si un copil poate manipula dispozitivul si isi poate usca parul singur. Folosind un uscator Laifen, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la tulburarea somnului celorlalti membri ai gospodariei. Nivelul de zgomot al dispozitivului este de doar 59 dB, astfel incat sa va puteti usca parul confortabil in orice moment.

imagine

Rezultate satisfacatoare

Functiile uscatorului Laifen Swift faciliteaza coafarea parului. Concentratorul de styling este perfect pentru parul drept. In plus, utilizarea dispozitivului va va face parul cu 19% mai stralucitor, cu 15% mai neted si cu 40% mai putin cret.

imagine

Siguranta utilizarii

Utilizarea uscatorului de par Laifen Swift este complet sigura si va minimiza deteriorarea parului cauzata de uscarea frecventa. Pentru a evita defectiunile echipamentului si pentru a va asigura ca aerul care iese din orificiul de admisie al uscatorului este intotdeauna curat, se recomanda curatarea regulata a filtrului cu o perie moale sau o carpa uscata. Asamblarea si dezasamblarea dispozitivului este extrem de simpla, astfel incat sa puteti curata cu usurinta filtrul si sa va asigurati o buna calitate a aerului pe care il folositi pentru a va usca parul.

imagine

Inclus:

  • Uscator Laifen Swift x1
  • Hub x1
  • Manual de utilizare x1
Producator Laifen
Model Rapid
Viteza fluxului de aer 22 m/s
Ioni negativi 200 milioane/cm³
Nivelul volumului 59 dB
Tensiune 120/230V
Frecventa 60/50 Hz
Putere 1400 W (120 V)/1600 W (230 V)
Viteza motorului 110.000 RPM
Dimensiuni uscator 270 x 70 x 89 mm
Dimensiunile concentratorului 63 x 35 mm
Culoare rosu

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      28365
    • Culoare
      ROSU
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      3
    • Ionizare
      Da
    • Accesorii incluse
      Uscator Laifen Swift x1
      Hub x1
      Manual de utilizare x1
    • Functii
      viteză de 110.000 rpm
    • Altele
      2-8 minute pentru a usca părul

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.