Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Uscator de par Laifen Uscator de par Premium 1600W Albastru

Cod:

Swift Premium Dark B


Cod intern: #2412235

  • Distribuie pe:
985,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 12 luni


Livrare gratuita


Descriere Uscator de par Uscator de par Premium 1600W Albastru de la Laifen

Uscătorul de păr cu ionizare premium Laifen Swift (albastru marin)

Vă faceți griji că uscarea frecventă vă va deteriora părul? Sau te confrunți constant cu problema părului electrizant și creț? Dacă da - uscătorul profesional cu ionizare Laifen Swift Premium va fi o alegere excelentă pentru tine! 200 de milioane de ioni negativi, mai multe moduri de lucru, viteza, eficiența, nivelul scăzut de zgomot (59 dB), viteza impresionantă a motorului, greutatea redusă și dimensiunile mici sunt caracteristicile dispozitivului. Laifen este un brand premium care s-a îngrijit de fiecare detaliu, așa că, cu nivelul său de calitate, produsul rivalizează cu cel mai popular uscător de pe piață și cu siguranță vă va satisface așteptările. Pentru ca utilizarea ta să fie cât mai convenabilă, setul include un concentrator, difuzor și cutie de depozitare.

Laifen/SWIFT-PREMIUM-DARK-B/1

De dragul părului sănătos

Uscatorul Laifen Swift Premium eliberează până la 200 de milioane de ioni negativi. Ce înseamnă asta în practică? Părul tău va fi mai neted, plăcut la atingere și - mai presus de toate - se va coafa așa cum vrei tu. Folosind uscătorul de păr Laifen, îți vei usca rapid părul, fără a-l deteriora cu aer excesiv de cald. Dispozitivul folosește un motor, care funcționează la 110.000 rpm, iar senzorul monitorizează temperatura aerului de până la 100 de ori pe secundă. Ca urmare, utilizarea produsului este eficientă și complet sigură.

Laifen/SWIFT-PREMIUM-DARK-B/2

Diferite moduri de operare

Tu alegi care mod de uscare este cel mai potrivit pentru părul tău. Operarea este incredibil de ușoară - indicatorul LED vă va spune ce mod ați selectat. Culoarea roșie înseamnă că aer cald (80°C) iese din uscător, galben - aer cald (50°C) și albastru - aer rece (temperatura camerei). Ținând apăsat butonul corespunzător, se activează funcția de circulație a aerului, timp în care vă puteți bucura de aer cald și rece alternativ. De asemenea, puteți seta puterea și viteza (mare/mică).

Laifen/SWIFT-PREMIUM-DARK-B/7

Design atent

Pentru ca utilizarea uscătorului Laifen Swift Premium să fie cât mai confortabilă, fiecare detaliu a fost îngrijit. Dispozitivul este cu până la 60% mai subțire și cu 75% mai ușor decât uscătorul standard, astfel încât să vă puteți usca părul confortabil, fără a vă încorda încheietura. Dimensiunea compactă și greutatea redusă înseamnă că chiar și un copil poate reuși să țină dispozitivul și să-și usuce părul singur. Folosind un uscător marca Laifen, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tulburarea somnului celorlalți membri ai gospodăriei. Nivelul de zgomot al dispozitivului este de doar 59 dB, astfel încât să vă puteți usca părul confortabil în orice moment.

Laifen/SWIFT-PREMIUM-DARK-B/8

Rezultate satisfăcătoare

Caracteristicile lui Laifen Swift Premium facilitează coafura. Concentratorul de styling este excelent pentru părul drept. Între timp, având în vedere părul creț, dispozitivul este echipat și cu un difuzor. În plus, utilizarea uscătorului vă va face părul cu 19% mai strălucitor, cu 15% mai neted și cu 40% mai puțin creț.

Laifen/SWIFT-PREMIUM-DARK-B/9

Siguranța utilizării

Utilizarea uscătorului Laifen Swift Premium este complet sigură și va minimiza deteriorarea părului cauzată de uscarea frecventă. Pentru a evita defecțiunile echipamentului și pentru a vă asigura că aerul care iese din orificiul de admisie al uscătorului este întotdeauna curat, se recomandă curățarea regulată a filtrului cu o perie moale sau o cârpă uscată. Asamblarea si demontarea aparatului este extrem de usoara, astfel incat puteti curata cu usurinta filtrul si va asigurati de buna calitate a aerului cu care uscati parul.

Laifen/SWIFT-PREMIUM-DARK-B/3

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Swift Premium Dark B
    • Culoare
      Albastru'
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      2
    • Ionizare
      Da
    • Nivele de temperatura
      3
    • Accesorii incluse
      Duza concentratorului
    • Functii
      Temperatura reglabila
      Tip de control al vitezei
    • Altele
      Lungimea cablului: 1.8 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.