Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Uscator de par SOOCAS Uscator de par H5 Rosu

Cod:

27948


Cod intern: #2278717

  • Distribuie pe:
173,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Uscator de par Uscator de par H5 Rosu de la SOOCAS

Uscator de par Soocas H5 (rosu)

Uscatorul de anioni SOOCAS H5 se remarca printr-un design elegant, un motor puternic cu o turatie de 20.000 rpm, o concentratie mare de pana la 10 milioane de ioni negativi si multe posibilitati de utilizare - accesoriile incluse in set va vor permite si sa va stilati parul tau confortabil. Verifica ce poti castiga!

 

Ingrijire cuprinzatoare

 

Parul tau poate fi mai sanatos si mai stralucitor decat oricand. SOOCAS H5 le va usca usor, facandu-le suple si flexibile, imbunatatindu-le electricitatea statica si prevenind varfurile despicate si incretirea. Spune-ti adio incurcaturilor, problemelor cu electricitatea statica si unei culori terne, neatractive - cu H5 parul tau va deveni stralucitor, neted si va arata grozav!

 

4 moduri de operare

 

Uscatorul SOOCAS va permite sa lucrati in 4 moduri. Cu ajutorul lui, iti poti usca parul cu un jet rapid sau lent de aer cald. De asemenea, puteti alege optiunea rafala naturala de vant. Modul de circulatie face ca dispozitivul sa se usuce timp de 5 secunde la cald si apoi timp de 3 secunde la rece, ceea ce va ofera un rezultat rapid de par bine uscat, dar improspatat, al carui volum va va incanta. Comutati liber intre moduri si reglati functionarea uscatorului in functie de nevoile dvs. - in curand va puteti bucura de par sanatos si neted.

 

Rapid, eficient, practic

 

Motor puternic, 6 pale de ventilator, putere de 1800 W si design spiralat al iesirii de aer - toate acestea asigura functionarea rapida, eficienta si uniforma a uscatorului. Datorita acestui lucru, iti vei usca rapid parul fara a fi nevoie sa-l expui cuticulelor daunatoare, daunatoare ale parului, aerului fierbinte. Aceasta solutie practica va va asigura ca parul dumneavoastra va fi intotdeauna in stare excelenta.

 

Puterea anionilor

 

Lasa milioane de ioni negativi sa aiba grija de aspectul tau. Datorita concentratiei mari de anioni, parul tau va deveni neted, stralucitor si hidratat. Cu SOOCAS H5 vei uita si de varfurile despicate. Foloseste puterea extraordinara a ionilor negativi si bucura-te de o coafura frumoasa.

 

Accesorii utile

 

Uscatorul H5 a fost echipat cu accesorii practice care va vor facilita utilizarea dispozitivului si va vor permite o coafura eficienta. Concentratorul reglabil la 360° va permite sa va coafati comod parul asa cum doriti. Setul include si o carcasa practica care te va ajuta sa depozitezi uscatorul. Datorita acestuia, ai si posibilitatea de a-l lua in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri - cu SOOCAS te poti bucura de o coafura frumoasa oriunde iti doresti!

 

Protectie completa

 

SOOCAS va va tine in siguranta. Plasa dubla separa parul de ventilator si minimizeaza riscul de incurcare. Izolatia cu doua straturi a butucului va protejeaza de arsuri. Temperatura aerului creste uniform pentru a reduce riscul de deteriorare a parului, iar in cazul unei posibile supraincalziri, dispozitivul se va opri automat.Deci nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic - cu SOOCAS puteti conta pe o ingrijire confortabila si sigura a parului.

 

Usurinta in utilizare

 

H5 este echipat cu un cablu lung de 1,7 metri. Nu mai trebuie sa-ti usuci parul intr-o singura pozitie incomoda - un snur prea scurt nu te va limita. Utilizati convenabil uscatorul asa cum doriti. Dispozitivul este, de asemenea, foarte usor de utilizat. Puteti sa le porniti cu un buton si sa setati viteza cu celalalt. Diodele situate pe carcasa va vor oferi informatii despre modul de functionare curent. Toate acestea fac ca uscatorul H5 sa fie usor si convenabil de utilizat.

 

Design uimitor

 

Uscatorul se potriveste perfect in mana, este extrem de la indemana si usor - cantareste doar 510 g, ceea ce inseamna o sticla obisnuita de apa. Uitati de aparatele grele care fac din uscarea parului o provocare dificila si obositoare. H5 se distinge si prin designul sau elegant si futurist. Este disponibil in 2 versiuni de culoare - clasic, argintiu si ceva mai indraznet, rosu. Alege uscatorul perfect pentru tine si bucura-te de un aparat functional si elegant care va avea grija de parul tau.

 

Inclus

 

  • uscator
  • concentrator
  • caz

Specificatie:

Producator Soocas
Model H5
Culoare rosu
Putere 1800W
Numarul maxim de ture 20000 rpm
Functii Aer cald / Aer rece / Ionizare
Lungimea cablului 1,7 metri

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      H5
    • Culoare
      Rosu
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      4
    • Ionizare
      Da
    • Nivele de temperatura
      3
    • Functii
      Aer cald
      Aer rece
      Ionizare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.