Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Tava de copt pentru cuptor 3 in 1Mediashop Livington Super Crisper 3755, Cos de sarma, Suprafata antiaderenta

Cod:

3755


Cod intern: #2162183

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Vase de gatit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Tava de copt pentru cuptor 3 in 1Mediashop Livington Super Crisper 3755, Cos de sarma, Suprafata antiaderenta de la Mediashop

A sosit Super Crisper, cu care puteti prepara cu usurinta mancarurile preferate la cuptor, crocante, fara adaos de ulei sau alte grasimi!     Secretul lui Super Crisper consta in tava acoperita material non aderent, astfel incat mancarea vine in contact doar cu reteaua din sarma a cosului, in timp ce aerul fierbinte poate circula peste tot, de jur imprejur.    Totul se coace mai repede, uniform si nici o parte nu ramane cruda. Rezultatul este prajit perfect, crocant si gustos, in timp ce grasimea se scurge in tava de sub cos.     Super Crisper este acoperit cu trei straturi durabile, non aderente, care pot rezista chiar si la ustensilele din metal. In plus, este rezistent la o temperatura de pana la 240°C!         Nici alimentele arse nu constituie o problema: este suficient sa le stergeti si gata!   Mancarurile sanatoase se prajesc acum mai repede si sunt mai gustoase pe masura ce excesul grasime se aduna pe tava de scurgere.         Suprafata Super Crisper are o durata lunga de viata si aproape nimic nu se lipeste de ea! Nu trebuie decat sa o stergeti cu o laveta si este curata! Datorita suprafetei sale deosebit de mari, puteti praji pentru intreaga familie sau puteti prepara rapid bunatati crocante pentru o petrecere!       Puteti prepara un cheeseburger delicios in acelasi timp cu cartofii prajiti!   DATE TEHNICE   Cos: 30,5 x 23 x 5 cm (cu picioarele de sprijin), 3,2 cm (numai grilajul), Greutate: 233 g Tava de scurgere: 33 25 x 2 cm Greutate: 305 g Material:201 SS, 430 SS, otelcarbon, acoperire silicon cu particule de cupru si piatra, se poate folosi si in cuptor pana la o temperatura de maxim 240ºC Curatare: Se lasa sa se raceasca complet. Nu se folosesc bureti abrazivi, prafuri de curatat, cosul si tava de scurgere se pot curata si in masina de spalat vase – totusi, pentru a proteja stratul de acoperire, va recomandam sa spalati manual.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.