Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hyperice Hypervolt GO 2 3 viteze Alb

Cod:

HY55200-006-00


Cod intern: #1327735

  • Distribuie pe:
611,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 12 luni persoane juridice


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Hypervolt GO 2 3 viteze Alb de la Hyperice

Făcut să se miște

Cel mai bun aparat de masaj portabil cu percuție. Ușor, versatil și cu design elegant, oferă o ușurare din mers – eliminând stresul și tensiunea, slăbirea nodurilor musculare și țintirea oboselii. Este mai mult decât un simplu pistol de masaj obișnuit – este conceput pentru cei interesați ca tine, pentru a te ajuta să faci ceea ce îți place, mai mult.

Wellness care se mișcă cu tine

Hypervolt Go 2 îți face corpul să se simtă ca nou. Încălziți-vă rapid, eliberați stresul și tensiunea și deblocați mușchii strânși, oriunde vă duce viața. Doar câteva minute pe zi vă vor ajuta să vă simțiți revigorat și să vă găsiți întreaga gamă de mișcare.

Explorați Hypervolt Go 2, mini pistol de masaj

Pe cât de puternic, pe atât de portabil

Cu doar 1,5 kilograme, se potrivește perfect în geantă și se așează frumos în casa ta. Cu 3 ore de autonomie a bateriei per încărcare și tehnologia patentată QuietGlide® pentru sesiuni super silențioase, Hypervolt Go 2 echilibrează puterea și portabilitatea pentru un masaj profund satisfăcător.

Design care oferă

Noul Hypervolt Go 2 are un design sofisticat care arată bine și se simte bine. Este construit pentru a rezista, cu materiale de înaltă calitate, ergonomie intuitivă și un finisaj modern, gri arctic.

Beneficiile Hypervolt Go 2

Spune adio oboselii musculare

Utilizați Hypervolt Go 2 pentru a scăpa de nodurile musculare și pentru a vă relaxa. Este uimitor ce poți face cu toată gama ta de mișcare.

Optimizați-vă antrenamentele

Gândiți-vă la Hypervolt Go 2 ca la un terapeut de masaj pentru a vă elimina tot stresul și tensiunea. Portabil și mereu disponibil.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      Hypervolt GO 2
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Functii
      Motor fără perii cu cuplu mare de 40 W
    • Dimensiuni
      17.018 x 18.542 x 5.08 cm
    • Altele
      Atașamente pentru cap 2 (plat, glonț)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.